Sommar








Så mycket bättre

Att fika med Linnea på Kopparhatten i två timmar var det bästa på länge. Det var mys, vi är mys. Allt är faktiskt mys just nu.

Det är vitt utanför mitt fönster

Jag vaknade inatt klockan fyra av att vår telefon ringde och att mamma sömnigt svarade "hallå". Det var ingen där. Jag hade sen svårt att somna och kollade ut genom förnstret som finns över min säng. Det var totally vitt ute. Jag satt och kollade ut ett bra tag på den yrande snön och kom sen på mig själv med ett stort leende på läpparna. Bestämde mig för att fortsätta sova, och jag tror jag somnade med ett leende på läpparna. Jag älskar verkligen snö.


Adressändring

Min nya adress är nu Emmas rum. Har flyttat ut allting ur mitt rum och imorgon ska vi börja tapetsera! Woho! Det enda negativa är att musik från High School Musical spelas ständigt i Emps rum, då hon har kärat ner sig totalt i Zac Efron. Tro mig, man tröttnar på det när låtarna fastnar och man själv går runt och sjunger "you are the music in me".

Dagen har inte innehållit så mycket kul egentligen. Gjorde stan med mamma ett tag mitt på dagen. Är så sugen på att köpa ett par nya skor. Får se om jag kanske köper dem imorgon! Har gått en långpromenad med mamma också. Jag gick och lyssnade på ny bra musik som jag har fyllt min Mp3 med.

Förkylningen börjar bli bättre, men är fortfarande överdrivet hes ibland, ganska snyggt faktiskt. Jag hoppas iaf kunna genomföra något träningspass på lovet. Jag som hade tänkt att träna ordentligt, men förkylningarn kan man inte göra någonting åt.

Imorgon blir det tapetserande hela dagen + en fika med bästa Linnea?

love

Shopping

Nu ikväll har jag avverkat Kupolen tillsammans med mami och lillasyster! Köpte en stickad lång väst på HM och den nya bananmaskaran, haha! Var såå nära att köpa en ny väska på Kappahl, men ska önska mig den i julklapp istället :)

Kuppan var kul, och jag är nöjd och glad

Favoriten


Det enda jag vill ha är snö








Och du undrar vem, vem om inte du

Du säger att kärleken, aldrig var till för dig.
Att du aldrig känt vinden, högt över trädtoppen.
Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig.
Och varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt.
Natten lång och hon du älskade en gång.
Och kanske älskar än, spelar det nån roll?
Nej, kanske ingen, kanske allt egentligen.


Har spenderat en halvtimme framför TV-apparatern tillsammans med självaste Håkan.
Synd att det bara varade i en halvtimme liksom :( Lätt dagens bästa iallafall!

Gårdagen var mysig med film hos Ebba tillsammans med Ebba, Linni och Mattis.
Pga att det inte finns några BRA videobutiker här i Falun så kunde vi inte se Titanic.
Det får bli en annan gång!
Istället såg vi en film med Keira Knightley, en skräckis och sist men inte minst SATC-filmen!
Puss på det!

H a t a r att datorn inte styckeindelar som den brukar, därav den felaktiga styckeindelningen här.
Jag vet hur det ska vara, egentligen! Datorn borde läsa svenska A?
Eller kanske snarare svenska på grundskolan?


Jag skulle, jag borde, jag måste. men äh

Sitter här igen, som vanligt rättare sagt. Facebook är en mycket bra sida där man kan föra ordentliga konversationer. Antar att jag har fått många nyfikna, he he he. Är ledsen för det. Eller nej det är jag inte.

Tandläkarbesöket idag var nice, även fast jag smet (?). Köpte ett lila nagellack idag också, det är snyggt. Kom på att jag inte har testat det än så egentligen vet jag inte hur det ser ut, kanske borde testa det nu. Ja. Snart.

Idag ska jag iaf treäffa Ebba och Mattis. Vi ska se på SATC hela kvällen + natten?

PLUS

Jag ska se Titanic för första gången i hela mitt liv. DET NI

En planlös dag

Just  nu sitter jag och stirrar rakt framför mig. När jag vaknade imorse dunkade huvudet och jag var överdrivet täppt i näsan. Det är jag förresten fortfarande. Mamma gav mig ett piller, men det verkar inte hjälpa. Huset är helt tomt på folk och bara jag är hemma vilket resulterar i ett avsnitt av Gossip + ingenting mer. Jag har tråkigt och är överdrivet sunkig, men det är nästan så att jag gillar det. Man måste få ha sina sunkiga dagar, och idag är det en sådan dag! En sunkig planlös dag.

Sometimes

Jag hinner inte skriva så mycket nu. Jag har bråttom och borde egentligen göra mig klar osv. Ska ju vara servitris hela kvällen, yeah!  Dagen har varit bra och gått i ett hela dagen! Ny frilla har jag också, men det sysn inte, det bara känns! Benen är sega efter ett distanspass med lillasyster imorse + att jag har sprungit runt på stan och letat efter kläder.

Jag lever!

Tummen upp

Idol med ABBA-tema väntar och jag har haft en toppendag, även fast letande efter taper till mitt rum tar på krafterna! Ge mig idéer, tack!

Puss

När man var liten




Jag riktigt längtar efter måga saker just nu

Onsdag = kåregympa

och som vi gympade!

Bara ca 10 timmar i skolan innan lovet, och jag kommer nog överleva det. Ledighet i en vecka firas med att kolla på tapeter på fredag, och kanske shoppa lite med mami? Det där sista hittade jag på, haha, men kläder är något jag verkligen behöver just nu, och mamma har faktiskt lovat!

Nu ska jag lägga mig och läsa en av alla böcker jag läser samtidigt, ikväll blir det nog den nya Liza Marklund.

Puss

Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Melissa Horn







Sådär lagom

Det är så skönt att komma hem från ett träningspass. Kroppen känns sådär lagom trött, och huvudet likaså. Träningen bestod av ett distanspass nere på myranområdet tillsammans med Linnea, Martina, och Ulrika. Måste säga att det är vi som tränar mest i Kåre just nu alltså. Alltid vi på träningarna! Det är nice!

Dagen annars har bestått av en specialidrottslektion, den sista faktiskt. Vi körde ett submaximalt test och det gick riktigt bra, kanske därför det kändes så lätt på träningen också! Skönt att jag kommer vara ledig varje tisdagförmiddag + onsdagseftermiddag framöver! Matten gick segt och jag förstår verkligen inte derivatorer m.m. Kemin är ungefär lika svår, vilket får mig att fundera över varför jag egentligen går natur?!

Just nu lever jag på lovet, vilket ska bli grymt skönt. Det känns faktiskt bra att inte ha några som helst planer förutom träning!


Tisdag

Längtar sååå mycket till period två som börjar efter lovet. Då kommer jag inte ha några spec.idrottslektioner, dvs jag kommer vara ledig varje tisdagförmiddag istället för att ha individuellt val. Ett plus i kanten är ju också att jag slutar efter lunch varje onsdag vilket jag komer fortsätta att göra alla perioder! Mitt schema kommer bli så soft! Men det bästa av allt är att Ebba inte kommer ha något individuellt val i period två. Temys, ja!

Nej, nu måste jag snart gå till bussen. Vill egentligen cykla eftersom det är tisdag och alltid jättemycket folk vid bussen när jag slutar, men efter som det regnar så tar jag bussen. Ikväll hoppas jag på träning vid stugan?!

Ha en bra dag, för det ska jag försöka ha!

(försökte verkligen att skriva ett positivt inlägg eftersom att Emma sa till mig igår att jag skriver så deppiga saker i bloggen, hahah)

Dagen

Tårar. Ovärd mattelektion. Värda samtal med Ebba och Mattis. Engelskalektion + humöret åkte i botten pga mina dåliga engelskakunskaper. Snäll lärare. Lunch. Engelskalektion. Totalt ovärt hål. En Hanna-Ebba-är-smarta-kemilektion (äntligen). Buss hem. Gossip Girl med leverpastejmackor och ett stort glas mjölk. Fiolspelande med lillasyster. Matteplugg. Nu väntar jag på att Toppform ska börja.

Jag har överdrivet ont i magen, det gör ont 


Ny vecka, nya möjligheter

Men jag orkar verkligen inte. Vill bara krypa ner under mitt tjocka täcke, lyssna på musik och se på Gossip girl + massa film. Men nej, en skolvecka väntar innan lovet. N e j

Varför kan allt bara inte bli som jag önskar och drömmer om?

Confusion is nothing new

Det var längesedan jag var så här trött och utmattad som jag är nu. 8,4 kilometer (fågelvägen) tog tydligen mer på mig än vad jag trodde, haha.

Linn och jag kom femma igår (!) och hade som mål att plocka tid och placeringar idag på långlången men det blev inte riktigt så. Vi tappade till tolfte plats, men aja, kul hade vi! Helgen har för övrigt varit kul, med kul folk och fina dagar!

Den här helgen var faktiskt min sista orienteringshelg för säsongen. Det känns jättekonstigt och tråkigt, men ändå ganska skönt. Det var också första tävlingen för mig i D18 som jag går upp i nästa år! Ser fram mot J-cupen, SM m.m nästa år. Det blir mer än kul. Nu väntar en höst och en vinter med hårdhård träning varierat med mysiga långdistanspass med bastu och apelsin efter. Och såklart onsdagsjumpan! Jag är pepp!


DD tc

yee

vimplar

Linn och Jag





Idag är en bra dag

Ja, en superdag faktiskt! Tävlingen gick brabättrebäst, och jag och Linn kom femma endast fyra minuter efter! Imorgon ska vi plocka ännu mer på långlångdistansen. 8,4 kilometer ska genomföras, hahha!, ungefär ett skämt men det är bara att bita ihop!


Tonight

Tårtan är klar, jag är nästan klar och bussen går om 45 minuter. Ha en bra kväll, för det kommer jag ha!

Jag ska inte

Jag ska inte plugga i helgen. Jag ska softa! Det är jag värd!

Ser fram emot imorgon kväll + hela helgen :)

Nothing's gonna change my world

Det bästa som finns är verkligen att springa. Helt själv. I skogen. Utan press.

Det är då jag funderar. På allt.

Det är då jag mår som bäst.

Ta mig tillbaka


ja snälla, ge mig Italien



När man verkligen inte vet,

vad ska man göra då?
Bara låta allt fortsätta som om ingenting har hänt?
Kanske agera, men hur?
Bara sluta bry sig?
Konfrontera? 

Men har det egentligen hänt någonting, eller är det bara jag som tror det, eller så kanske det bara är jag som har fått för mig det?

Komplicerat är ordet, and I hate it
 

Derivator, would, rutsystem, linjär accelerande rörelse

Som sagt, jag har pluggat, pluggat och pluggat idag. och tränat, vilket ungefär var dagens höjdpunkt! Favoritslingan på J-berget, det kan inte bli bättre!

Pluggandet har gått helt ok, pappa försöker lära mig, och jag tror jag börjar förstå. Blev själv förvånad när jag klarade av en vg-uppgift på fysiken, yeah!

Nu ska jag krypa ner i min säng och läsa "På spaning med Bridget Jones"!

Nattinatti gott folk!

25-manna

Klockan ringde tidigt, väldigt tidigt, men såklart så vaknade jag innan klockan. Nämligen 03:20 och jag var verkligen pigg och pepp!

Bussresan avverkades i en dubbeldäckare längst fram med Linnean m.fl! Bussen hade ett släp, det ni! vi var de enda som hade ett extra släp! Kåre ska alltid vara värst, hahah ;)

Kom fram till Råsjön lagom till starten, såg den och vips så var det dags för mig och Lin att börja göra oss klara för sträckan! Sträcka 4, vit bana, 3200 meter. Yeah!  Kåre lag 1 också faktiskt, det får vi inte glömma bort! VI sprang bra och det var lätt, men jobbigt. Blem omsprungen av småttingar, vilket kanske inte var så kul, men äh, jag var bra ändå :) Under hela tiden vi sprang och innan vi sprag så regnade det. Värt att tilläga är att vi var på en åker = lera i mängder.

Resten av dagen spenderades vid målfållan, kåres place och lite andra ställen! Kul hade vi iaf :) På bussresan hem pratade jag och Linni gamla minnen, mer än kul! Du är bra!




Mysigt!

Jag mår mysigt om man nu kan göra det. Har nyss ätit middag med min familj, och det är första fredagen på länge som jag överhuvudtaget är hemma. Sjukt skönt och mysigt! Har kollat på Gossip girl, lagat mat med mamma, packat inför imorgon, dansat och spelat fiol med Maja, spelat ditarr, och nu ska jag krypa ner under en filt och kolla på idol! Lite godis finns det visst också :)

Imorgon åker vi till Stockholm och 25-manna och det ska bli sjukt kul! Verkligen! 

Syster och jag













Hur skulle ett liv utan musik vara?

Dagen har egentligen bestått av musik. Musik i morse innan skolan, musik i bussen till skolan, musik på fysiklektion, musik hos Ebba, musiklektion hela eftermiddagen, musik hem på bussen, massamassamassa musik nu ikväll. Vad skulle livet vara utan musik?

Tråkigt antagligen.


Jag dör lite

Nu sitter jag här i min fulfula randiga blå-röda-rosa-vita-gula morgonrock som är så otroligt mysig. Har nyss kollat på ett Gossip Girl avsnitt och jag dör lite, eller ja, mycket. Bara massor av snyggsnygga personer. Dan liksom. Serena. Blair. NATE. Rufus. Shit majbritt. Jag skulle vilja fira en amerikansk jul med skridskoåkning, shopping och allmänt mys. Jag skulle vilja leva i deras värld! Ja det skulle jag vilja!

Jabästsuperniceperfekt

Träningen gick som en dans och jag är trött i benen men det är så det ska vara! 5,8 kilometer klarades av galant och jag är mer än nöjd. Tummen upp!

Har nyligen kollat på det sista avsnittet av fågelinfluensan. Det kom faktiskt lite tårar på slutet. Hahah, ja, jag gråter för ingenting! Speciellt när jag skrattar! Jag kan INTE skratta utan att gråta! hmm mattelektionen idag, hahahha!


Träääääning

Pepp för 25-mannaträning på Främby udde? JA

Spec.idrotten var kul
Matten var mer än kul
Kemiprovet sög


Punkt

Skolan var som vanligt, alla var som vanligt.  Jag var trött och frös ungefär konstant hela dagen idag med. Hoppas bara att jag inte blir sjuk nu!

Snart kommer Mattiiizz hit och pluggar kemi inför provet imorgon!

och jag måste säga att jag är irriterad på många saker just nu, just idag.


Varför?

Idag frågade jag mig själv varför jag orienterar, och jag vet verkligen inte. Varför en sådan extrem sport som orientering, där man tillbringar ungefär alla hösthelger till att åka runt i Sverige och frysa. Det hela är ganska komiskt, men på något sätt så kan jag inte tänka mig en annan sport.

Godnatt, nu ska jag krypa ner i min säng och läsa VR. Puss

Jag visste inte att man kunde frysa så mycket

Skol-SM i Sundsvall. Regn. Kallt. Blåsigt.

Ja, så kan väl helgen summeras ungefär. VI åkte upp i fredags kväll och kom fram ganska sent. Vi bodde på en jättefin skola i en minst lika fin gympasal! Tillslut lyckades vi också fixa så att Linn och vi från HBO fick bo på samma skola. Verkligen tur, hahah!

Igår var det sprint och sen start. Vädret var ganska ok även om det var väldigt kallt. Loppet gick helt okej, men segt att bomma ettan vilket resulterade i en minut bomtid = många placeringar ner i listan. Det var iaf kul att springa ett sprintlopp, det andra på hela säsongen nästan!

Eftermiddagen/kvällen tillbringades med mysiga människor i gympasalen, på promenader, nere på stan, och framför Bert!

Idag har ungefär varit den värsta dagen i mitt liv. Jag har fryst konstant mellan 09.30 och ja, ungefär 18.00. Usch. Fy. Aj. Långdistans stod på programet. En banlängd på 4,5 km och en sträcka till start på 2,1 km - uppför. När vi kom till TC (tävlingscentrum) regnade det inte. Jag blev glad och lite mer pepp. Efter några minuter började det ösregna, betoning på ös. Vi sprang in och ställde oss i ett tält och fortsatte frysa där, men utan att bli blöta. Humöret gick sjönk på många, men jag såg konstigt nog fram emot att göra sig ordning för start.

Vägen till start var uppför och jag frös sjukt mycket. Vid startplatsen, som låg högst upp på ett berg, var det om möjligt ännu kallare, regnigare OCH blåsigare än nere på TC. VId det här laget var jag inte så pepp längre.

Ja, hur gick det då på tävlingen? Jo, jag bröt p g a kontroller som inte satt där jag ville och för att jag var så fucking kall. Kul helg? JA, men som sagt, jag har aldrig fryst så mycket....

Men på lördag, då är det jag och Linn som kommer springa snabbast. Vit bana på 25-manna. Yeeeeeaaaah

Ungefär en katastrof

Har precis duschat och ska snart äta. Kom hem från ett härligt träningspass på Lugnet för inte så länge sedan. Löpningen kändes bra, faktiskt riktigt bra! Ska bli väldigt kul att springa SM i helgen, och oj, vad kul vi ska ha! :D

Matteprovet idag var en katastrof och ja, jag förstår inte varför jag inte fattade någonting. Jag hade faktiskt pluggat inför provet men tydligen har allt gått in genom det ena örat och ut genom det andra. A p a

Hela eftermiddagen har bestått av en lång musiklektion. Vi fick en låt som vi i en liten grupp skulle jobba med. Vi tog ut ackord, hela låten i princip och sedan spelade vi den! Det var faktiskt riktigt kul!

Nu borde jag plugga kemi inför kemiprovet nästa vecka, men ska nog sätta mig framför idol med en kopp te istället!

Nej

jag o r k a r inte den här dagen. Prov först hela förmiddagen, och sen musik hela eftermiddagen. Egentligen soft men vi slutar tio över fyra. Dö. Sen måste jag hem och träna + packa + plugga kemi och engelska. Kommer jag hinna allt? Nej. 

Grå dag, grå jag

Idag är det en grå dag. Usch, allt blir så mycket jobbigare när vädret är dåligt. Då börjar man tänka, tänka "tänk om" och "jag borde". Pluggandet går sämre också när det är dåligt väder. Sitter och försöker förstå mig på matten, och det går verkligen inte. Har matte C prov imorgon så jag håller på att repetera hela kapitlet. Logaritmer, andragradisar, potenser, PROBLEM. Hjälp mig. Tur att Coldplay och te finns, det gör allt lite enklare.

Köpte förresten ett par jeans tidigare idag på Byxshopen! De är snygga, och välbehövliga. Mina favoritjeans har gått sönder, sämst, men har en känsla att de nya jeansen snabbt kan bli ett favoritjeans!

nej, nu ska jag räkna mina andragradsekvationer igen och försöka att fästa fast några i hjärnan min.

puss

RSS 2.0