Söndagen den trettioförsta juli tvåtusenelva

och jag vill bara ha mer, liksom bota den där rastlösheten som alltid infinner sig efter ett avslutat läger eller liknande.

Måndagen den trettioförsta juli tvåtusenelva

en månad i sverige och det känns som att det är tur att jag börjar jobba idag. om du inte har något speciellt för dig får du väldigt gärna komma till gullnäsgården för fika och häng med mig!

Lördagen den trettionde juli tvåtusenelva

de senaste dagarna har varit helt perfekta. o-ringen i hälsingland bjöd på en fin comeback, sol, boende i tält, grillkvällar, nya bekantskaper, längtan efter att börja tävla seriöst igen, sumobrottning, förfest med mina fina tjejer inför sjätte etappen, dans i timmar, klubbkväll, ett besked att jag nu har fått jobb på maxi, och många fler minnesvärda saker. att magen värker på grund av så himla mycket skratt är ett bra bevis på några lyckade dagar!

Tisdagen den tjugosjätte juli tvåtusenelva

comeback. om några timmar tar jag tåget till söderhamn och o-ringen. på torsdag och fredag springer jag o-ringen 2-days, vilket ska bli intressant då jag inte hållt i en karta på snart ett år. kul ska det iallafall bli och det är nu när jag packar alla saker som jag inser hur mycket jag har saknat orienteringslivet med allt vad det innebär!

STOCKHOLM



i fredags hängde jag med lillasyster och kusin i stockholm. vi shoppade, promenerade omkring i gamla stan, och hade det supermysigt. jag vill verkligen bo i en storstad i framtiden och stockholm ligger högt upp på listan tillsammans med rom, london, göteborg, oslo och barcelona.

Söndagen den tjugofjärde juli tvåtusenelva

tidigare ikväll kom jag hem från några fina dagar på landet i uppland. shopping i stockholm, utflykt med hela familjen till strängäs för att äta middag på edsbacka bistro, promenader, och allmänt mys har blandats med allt det ofattbara som har hänt i norge.


.

klicka på bilden för att komma till bloggen


Tisdagen den nittionde juli tvåtusenelva

att springa i skogen helt ensam och bli förvånad över att kroppen känns så lätt. att löpningen känns så lätt även fast jag inte alls har tränat seriöst under tiden i london. det bådar gott, och jag är mer sugen än någonsin att komma igång på riktigt. att känna mjölksyra, träningsvärk, och kickarna man får av träning. om nio dagar springer jag första etappen på o-ringen 2-days!

Måndagen den artonde juli tvåtusenelva

tidigare ikväll skypeade jag med min londonfamilj. d visade upp två tappade tänder, och lilla f gav mig slängkyssar samtidigt som han inte riktigt förstod hur han kunde se mig på en datorskärm. och när jag frågade c om han tyckte det var konstigt att se mig via skype svarade han:
- yes, but i want you to be my au pair again and live with us

som jag saknar dem

Söndagen den sjuttonde juli tvåtusenelva


dagen började med tårar då jag fick mail från min värdmamma. saknar familjen och framför allt barnen så himla himla mycket. som tur är har emma kommit hem från göteborg så ikväll byttes saknatårarna ut mot skrattårar då vi kollade på bilder från när vi var små + att vi har haft en liten movie night. vi såg water for elephants, och jag kommer nog alltid vara lite kär i robert pattinson...

Cause i can't make you love me if you don't. you can't make your heart feel something it wont


Lördagen den sextonde juli tvåtusenelva


de 50 finaste bilderna från london är framkallade och nu är frågan hur jag ska visa upp dem. vill helst ha dem på en vägg i mitt rum men vill inte i ramar. what to do?!

Like listening to the thunder of your heart, and how with every other beat we grew further apart. love is always going to be hard to you both. never thinking that you'll ever love anyone else as much

veckans fredagsnöje: ro drag i spöregn tillsammans med martina. två abborrar, så himla mycket skratt och en fin start på helgen är resultatet. tror förresten jag har blivit smått addicted? vill bara fiska mer, fånga större fiskar. kicken när man inser att det nappar liksom. gaaaalet

Fredagen en femtonde juli tvåtusenelva


bästis ringer från italien och jag saknar henne och london mer än någonsin. kanske är det för att det är fredag vilket brukade vara vår planera-helgen-dag med allt vad det innebär. kanske är det regnet utanför mitt fönstret som gör det lite extra jobbigt idag. regniga dagar i london som brukade spenderas framför filmer och vi brukade gråta tusen tårar bara för att kärlek och relationships kan vara så fint men samtidigt göra så ont men ändå vara det man längtar efter.

Onsdagen den trettonde juli tvåtusenelva



mattis och jag bestämde oss tidigare i veckan för att bjuda våra familjer på middag - en hemlagad sushimiddag. ingredienser inhandlades på maxi och the process of making sushi started. några timmar senare kunde vi nöjt konstatera att vi lyckats med middagen. att vi sedan blandade lite importerad pimms (i love pimms) som mamma köpte med sig från london gjorde inte direkt middagen sämre!

Best thing i never had




tror jag nästan är in love. hur otroligt het är inte beyoncé?! och musiken... på repeat!! att se henne uppträda live är ett mål mer än en dröm.

Sometimes you just need to distance yourself from people. if they care, they'll notice. if they don't, you'll know where you stand.



måndagen. jag älskar mammas gamla stickade tröja som jag hittade häromdagen och jag använder den mest hela tiden. ikväll gjorde vi en av de godaste salladerna jag någonsin ätit; ceasarsallad med grillad kyckling. morgonträning i morse, stan med emma, kvalitetstid på en filt i solen, fika med ebba och matts = en fin dag!

I thought that things like this get better with time but i still need you, why is that? you're the only image in my mind so i still see you... around

dagens kvällsunderhållning: att komponera den ultimata playlisten. delar med mig när den är klar, men först vill jag ha hjälp från er. det skulle vara så kul om ni delar med er av eran favoritmusik annars är det risk att min lista blir som alla mina andra playlists - bra men inte tillräckligt bra för att kallas den ultimata playlisten!

AGNES


Söndagen den tionde juli tvåtusenelva

and it's gonna be the memories that kill me

169. running through sprinklers in the summer






sedan i tisdags har allt gått i ett. i onsdags hängde vi på bingsjö spelmansstämma då lillasyster var med och spelade. i torsdags kom kusinerna och vi åkte vi till rättvik för att lyssna på ethno 2011. en musikupplevelse jag aldrig kommer att glömma, och det är liksom svårt att beskriva hur bra det var. bad vid långbryggan hann vi också med!

Tisdagen den femte juli tvåtusenelva


yes box, detta är mitt nya favorithäng. soffan på altanen där termometern tidigare idag visade 33 grader. det bästa av allt? att det trådlösa nätverket fungerar bättre från altanen än inne i huset... nu: geordie shore (lol)

This is why i do love sweden




att sova tills man vaknar på morgonen, äta frukost på altanen, plocka en stor blombukett att placera på köksbordet, hänga på vår brygga läsandes elle uk och grazia, äta jordgubbar med mjölk.

Måndagen den fjärde juli tvåtusenelva


bytte från beyoncé till bon ivers nya album bon iver, målar naglarna blåa och läser bloggar i väntan på att jag ska cykla in till stan. ps. älskar den här bloggen. så himla nice nu när jag inte kan få några tube crushes irl.

Runt the world/i miss you

beyoncé on repeat. favoritlåtar på nya albumet 4: run the world (girls) och i miss you. ikväll: fira ebba som fyller 20 år idag!


Söndagen den tredje juli tvåtusenelva

det är nu när jag har kommit hem till sverige som jag inser hur mycket jag har saknat mina vänner under tiden jag har bott i london. sverige och falun har på något konstigt sätt känts så himla avlägset och jag kan inte direkt säga att jag varit duktig på att hålla kontakten med vänner osv. att då träffa martina ikväll och känna att allt är som innan jag åkte bort var bland det bästa som hänt på länge. vi gick en långpromenad och catchade up ett år ungefär, skrattade, planerade och ser nu fram mot en sommar i falun tillsammans. fab!

Home is whenever i'm with you

Hihi ååå nu är Hanna hemma från London och den här gången är hon hemma på riktigt liksom. Tråkigt för dig Synne!! Efter en dag känns det som att hon aldrig har varit borta actually. Imorgon ska jag, Hanna och Mattis hänga på bryggan hela dagen. GÖTT

Emma

Lördagen den andra juli tvåtusenelva

jag hade glömt bort hur gott sverige luktar

RSS 2.0