Fundering

Kan man ha en inbyggd väckarklocka inut i sig? Jag tror att jag har det. Varenda morgon vaknar jag mellan 06.05 och 06.15, och då är jag superpigg. Det spelar ingen roll om det är helg eller vardag, jag vaknar ändå. Det är superirriterande eftersom jag vill kunna sova. Istället är jag altid trött på kvällarna.

Ja, jag tror man kan ha en inbyggd väckarklocka.

och eftersom jag vaknar så tidigt varenda morgon så ska jag sova nu. Nattinatti

Bälis, Barkarby, Hummelviken och Lidingö

Helgen har tillbringats hos farmor och farfar ute på landet mellan Uppsala och Stockholm. Det är så otroligt skönt att vara där. Alltid god mat och alltid ingenting att göra och det är just det som är så skönt. Att verkligen inte göra någonting. Fast jag kan knappast påstå att vi inte har gjort någonting den här helgen. Jag har gjort saker hela tiden.

Vi kom till Bälis vif typ sex, åt farmors köttgryta och kollade på TV hela kvällen, soft. Vid nio kom Farmor och mamma ner med det obligatoriska niofikat framför Aktuellt! Jag var supertrött och gick och lade mig tidigt eftersom en heldags shopping väntade.

I lördags var vi i Barkarby och kollade på alla möjliga olika saker men som vanligt så köpte jag ingenting, och som vanligt så var det pappa som kom hem med en storstor shoppingpåse. Han hittar ALLTID kläder där. Kvällen tillbringades hos kusiner som bor på en tomt som är inhängnad av elstängsel pga vildsvin, hahah. Läskiga sammanträffanden kom fram under middagen, och ja, världen är verkligen liten ibland. Mycket god mat och speciellt efterrätten!

Igår gick vi upp tidigt för en heldag på Lidingö. Maja och Emma var båda anmälda men endast Emma sprang då Maja inte ville. Hon stannade hemma och sov istället. Hahah. Vi åkte iaf dit och hejade på Emma i höstsolen. Nästa år ska hela familjen springa, yeah!

Helgen har varit mycket bra, och min farmor och farfar är bäst!

 

It's Friday, i'm in love

Älskar att vi slutar vid lunch på fredagar, det gör ungefär min dag! allt skulle vara ännu bättre om vi inte hade fysik, fysik borde inte ens få finnas som ett ämne. Jag och Ebba försöker verkligen men, ja. Idag har vi iaf lyckats räkna ett antal uppgifter, bra för att vara fysikuppgifter och oss. Kruxet är att det inte är logiskt, ingenting i fysik är logiskt. Bara en massa formler som man måste lära sig utan att förstå varför. A p a.

Nu ska jag packa och träna för vid fem, typ, så åker vi till Farmor och Farfar utanför Sthlm och det ska bli otroligt skönt. Imorgon blir det nog en sväng till Barkarby Outlet och kusinerna. På söndag åker vi till Lidingö på lidingöloppet! <3

Ha det bra här hemma gott folk!

Det är kväll, och snart godnatt


Tryckte nyss på knappen "anmäl" mig till Skol-SM i orientering i Sundsvall. Yeah!


Det kanske blir som jag vill





Sega ben och blånaglar

Aj, vad jag har ont i min rumpa. Jag kan inte stå upp, för då gör det ont. Jag kan inte heller sitta ner på den för då gör det ännu ondare. Mina lår består av två tegelstenar, är otroligt stel. Min blånagel på min vänstra fot är på väg att gå sönder, blåsan under alltså. Min blånagelblåsa på min högra fot har jag slagit i ett antal gånger idag. Igår frågade pappa om jag vill att han ska spränga den och jag sa nej. Då får jag ingen nagel kvar och det är äckligt.

Intressant inlägg, jag vet. om det är någon som vet hur man botar blånaglar, säg det gärna till mig då. Snarast!

Om en timme ska jag träffa Linnea på j-berget. Vi ska genomföra ett distanspass som är väldigt välbehövligt idag med tanke min rumpa och mina lår. Distanspass med Linnea är alltid lika roligt. Fan vad det var längesedan alltså!


Det är fint väder ute

och jag sitter här och försöker gå i genom det senaste fysikprovet som för övrigt gick sämst. Problemet är att jag inte förstår de korrekta lösningarna, och jag förstår inte mina egna heller. Vi läser fysik a nu och ja, vi ska läsa fysik B också. Halleluja. Nej. Jag kommer inte klara det, inte orka det. Hoppas, hoppas att vi får välja miljö.

Nu kom visst mamma hem, så då kan jag sticka ut och träna i skogen istället för att göra den här fysiken som inte ger mig någonting för tillfälle. Jag tror skogen ger mer, hopaps jag iallafall.

USM i Söderhamn

USM 2008:

- Nollning av 93:or
- MachoLasse
- Invigning
- Äckligt vandrarhem (?), med ännu läskigare sängar.
- Långdistanstävling som gick överdrivet dåligt. Första kontrollen liksom. APA
- Orienterare = Disko
- Härliga människor
- Stafett som jag trodde gick väldigt bra. Fast det var INNAN jag stämplade ut och fick reda på att jag var EJ GODKÄND.
  Jag  = besviken och irriterad på mig själv.

Ja, alltså. Detta var mitt sista USM, någonsin, och helgen kan summeras med ett två ord: yeah och fan













Att bestämma sig

Jag har bestämt mig för att börja skriva blogg. Jag tror att jag bestämde mig när jag satt på den där bryggan, samtidigt som jag lyssnade på Håkan och Coldplay,  för ungefär en vecka sen. Vet egentligen inte varför jag vill, men det känns kul att göra någonting nytt. Jag vet inte heller vad jag tänker skriva om så antagligen blir det om vad som händer i mitt liv, haha. Intressant kanske någon tycker, ointressant kanske någon annan tycker. Tyck vad ni vill, och säg det gärna till mig. Yeah!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0