Paranoid

idag har jag solat. hela dagen. lite brun har jag nog förhoppningsvis blivit också. vaden känns mycket bättre och en propp har vi idag bestämt oss för att det inte är. det känns överdrivet bra då jag igår var så rädd och hade så ont att jag klenisgrät lite av rädsla (ni som känner mig väl vet hur rädd jag är för allvarliga sjukdomar). imorgon går jag en hel skoldag för första gången på länge känns det som. dessvärre kommer dagen i princip bara bestå av kemilabbar. jippie. puss godnatt

How we walk

jag har överdrivet ont i min vad, och om den inte känns bättre imorgon kommer vi antagligen åka in till sjukhuset då det finns en pytteliten risk att det är en propp .överdrivet läskigt, men antagligen och förhoppningsvis så är det bara en bristning. pga min vad så blir det inget km för mig imorgon, men jag ska dit på möte, och heja + sola. seaside hade jag tänkt att gå på men då vaden gör allt för ont så stannar jag hemma istället. ett plus är att kålgården ligger relativt nära så att vi hör allt ungefär. nyss spelade breakfast in berlin, det var bra.

The smiles returning to the faces









Freakshow

jisses, estetmusiktreornas slutproduktion var verkligen överdrivet galet bra. om ni inte har sett den har ni verkligen missat något. imorgon är jag ledig men sovmorgon är bara för töntar. mattis och jag ska ut på promenad halv åtta, sedan ska jag klippa gräset, sedan ska jag göra något annat för att sedan åka till lekke och svante. det kan bli mycket bra. det kommer bli mycket bra.

Grattis på födelsedagen världens sötaste andrea


Take my hand and close your pretty eyes

jag är i galet stort behov av nya kläder så jag åkte tidigare idag ner på stan för att köpa lite, men som vanligt hittade jag ingenting. verkligen ingenting. jag har antagligen prövat varenda klänning i varje affär och jag blir så irriterad på mig själv för att jag är så otroligt jobbig. jag blir irriterad på affärerna för att det aldrig kommer in någonting nytt och någorlunda snyggt. skor har jag sett supermånga som jag vill köpa, men det behöver jag inte ens. jeans skulle jag behöva då alla mina jeans är för stora och hänger på mig ungefär, men jeans är tråkigt och dyrt att köpa. klänningar behöver jag också, och nya linnen och t-shirtar. och en väska, det är väl ungefär prio ett. men nej, falun är dåligt, jag är dålig och kläder gör mig bara irriterad.

For the sun

eftermiddagen har tillbringats på en filt ute i solen. mattis och jag har pluggat kemi hela eftermiddag + kvällen och nu vill jag bara sova. jag tycker faktiskt att jag kan en del inför provet, och behöver verkligen skriva bra för att kunna få det betyg jag vill ha. jag har bestämt projektarbete idag också. att genomföra halvvasan är den stora saken men sedan ska jag även väva in lite andra saker i det. förhoppningsvis blir det riktigt bra. jag har äckliga fötter och en bränd framsida. puss och godnatt

Violet hill

skoldagen består av endast en lektion som börjar tjugo i två. det är så skönt och så kommer många av mina dagar framöver se ut. mattis kom hit vid nio och vi har färgat ögonfransar, pluggat lite kemi inför provet imorgon och ätit världens godaste amerikanska pannkakor med hallon och blåbär. nu ska jag välja dagens outfit som helst skulle bestå av mina svarta lite för stora shorts från hm, bikini och mitt gula urtvättade linne. men nej, jag vill inte utsätta min klass för mina blåmärksben. efter påklädningen ska mattis och jag cykla till skolan, och förhoppningsvis hittar vi en klas efter vägen.

Day tripper

sundsvall torsdag morgon - söndag eftermiddag har varit bäst. vi har sprungit tävlingar i den fina sundsvallsskogen, blivit skrämd av åska precis innan start, shoppat (?), kollat på film i massor, lagat mat, dunkat vår cd-skiva med endast fyra låtar i partybussen, antagligen skämt ut oss jättemycket på diverse olika sätt, konstaterat att orienteringsfotografer gillar linnea lite extra, skrattat, gjort avslappningsövningar, och skrattat lite till. vi har smitt planer angående en kåreblogg också, och jag har fått äran att starta upp den. här är lite bilder från dessa sundsvallsdagar.








Nu tar vi kåreskjortan på

rastlöshet kan faktiskt ibland vara en bra sak. idag utnyttjade jag den till att städa HELA huset. känner mig ganska duktig, och mamma kommer förhoppningsvis bli jätteglad då hon hade tänkt att städa hela kvällen. imorgon åker minibussen mot sundsvall för tävlingar hela helgen. cd-skivan med fyra låtar är klar, och vi kommer ha så himla kul. förhoppningsvis blir vädret lite bättre än förra sundsvallshelgen, den var iskall. shooping hoppas jag också på, och robinsonkväll osv. jag får springa huvudklass, men kommer nog ändå hoppa över morgondagens tävling då jag är pyttelite förkyld. satsar på lördag och söndag istället. just det, vi har fått träningströjor i kåre. de är väldigt snygga och sköna, en ny träningsfavorit faktiskt.

Ge en sol

om det skulle vara sommar nu så skulle jag gå ner till stranden och bada även fast det regnar

Kathy's song

har nyss sett på sista gossip girl och det var riktigt bra. i typ slutet av dagens avsnitt kom en ny snygging in i serien som antagligen kommer vara med mycket i säsong tre och gissa om jag längtar till trean. fattar inte riktigt hur jag ska överleva, men får väl börja kolla på dhw. då blir ebba glad. nu ska jag göra mig klar, och sedan försöka hitta något att äta. antagligen kommer lunchen bestå av risifrutti då hela vårt kylskåp innehåller risisar ungefär. puss

Mean street

dagen har mest varit jobbig. långa ovärda hål verkar tillkomma mest hela tiden. tur att mando diao och ted gärdestad har förgyllt min dag då regnet har öst ner mest hela tiden och då jag håller på att bli förkyld. på riktigt.


So you want me to bleed

det känns som om att jag håller på att bli förkyld. ändå gick jag upp klockan sex idag för att träna i 45 minuter. jag tog det jättelugnt, allt för att förkylningen inte ska bryta ut helt. mina nya springskor gav mig två stora äckliga blåsor på båda mina hälar. det gör ont, men jag får skylla mig själv då jag borde ha tejpat hälarna innan. nu ska jag cykla till skolan. första lektionen är matte och jag både hoppas och inte hoppas på att vi får tillbaka nationella provet. 

I don't care what the people say

helgen har varit väldigt kul och mysig. igår var det tävling i säter. först en överdrivet jobbig medeldistans, och sedan sprint med jaktstart. det gick helt okej, och första tävlingarna som jag inte bommar så mycket. efter tävlingen åkte jag till leksand och svante. vi tillbringade kvällen i soffan framför robinson och lite eurovision. en stor godispåse hade vi också. det var gott och mysigt. måste bara få säga att norge (jag tror inte ni är förvånade) var bäst, och han sångaren är snygg.

idag har jag egentligen inte gjort så mycket, kom till falun och mötte mamma på stan. jag prövade massvis av klänningar men köpte ingen då jag hoppas på bra shopping i sundsvall. imorgon ska jag upp och träna klockan sex. det ska faktiskt bli lite mysigt. puss

Good day sunshine

jag älskar känslan av att lämna in en uppsats. den argumenterande uppsatsen om doping blev preics klar vilket innebär att jag får stryka ytterligare en sak på min lista. kvar på listan är endast ett kemiprov och en kemiuppsats. sedan har jag i princip sommarlov. det känns lite enklare att leva nu, och jag är pepp på helg och sedan sundsvall nästa vecka. nu ska jag duscha och fräscha till mig lite, då det verkligen är behövligt. hehe.


(ebbas bild)

Come on come on

igår när jag var på stan hittade jag ungefär finste klänningen, den var hallonröd, halterneck, och hade ett antal volanger. den var söt och jag ville köpa den. probbet var att det fanns en kvar, i stolek 40 vilket är alldeles för stort. jag blev arg och gick till en väskaffär och kollade på väskor istället då jag numera använder en tygkasse med loggan sweco på. inte så hett direkt. faluns utbud av väskor är överdrivet dåligt men jag hittade en riktig drömväska. en svart stor skinnväska från björn borg. så klart så var den dyr, alldeles för dyr, den kostar 1200 kronor och jag blev ännu lite argare. sedan gick jag och impulsköpte ögonfransfärg för jag hatar att vara utan mascara. det låter verkligen jätteytligt, men jag är så blek annars. nu ska jag färga fransarna istället. det kan nog bli bra. jag köpte också en ansiktsscrub så nu har jag babylen hy. det är mysigt. ytligt inlägg jag vet, men det är så otroligt skönt ibland.

när vi ändå är inne på det här med utseende osv så har jag nu tre centimeter blond/grå utväxt. det är så hett och jag vill bli blond, blondare, blondast igen. eller nej, jag vill inte vara gråhårig iallafall. gillar egentligen utväxt då det visar att mitt hår växer, för det brukar aldrig växa. helt seriöst, mattis hår växer ungefär fem gånger så snabbt som mitt. det är orättvist.

You can't steal my love

en dålig morgon, följd av en dålig för- och eftermiddag blev till en överdrivet fin kväll i skogen. jag bestämde mig för att inte plugga någonting alls idag och åkte istället med maja och ungefär resten av grannskapet på ungdomsträning. egentligen skulle jag ha sprungit på brunbild i finnbo, men kände att jag inte skulle orka koncentrera mig och kortade istället av en violett bana till en medeldistansbana. löpningen kändes väldigt bra och det kändes som om allt rann av mig ungefär. stress, oro, osv. hittade ett nytt favoritställe bortanför jungfruberget också, en riktig trollskog som är gjord för skogsintervaller. nu längtar jag till lördag då vi har medeldistans och sedan en sprinttävling med jaktstart utefter medeldistansens resultat. sedan åker jag till lekke och umgås med svante. svante är bäst och jag saknar honom ungefär hela tiden.  

At last

det är en hemsk känsla att sitta på ett matteprov och känna att man inte är säker på att man ens har klarat en hel uppgift.

Wildfire

jag har nya löparskor som skimrar. de kommer utan tvekan bli mina nya favoritskor. det gillar vi. matte d gillar vi inte.


Morning has broken

jag trodde det var enkelt att förbereda ett tal till engelskan idag. det är det inte. just nu har jag ett halvt dåligt tal om en låt som jag verkligen inte vill genomföra. det känns sämst, och jag vill inte stå och prata engelska inför hela klassen. jag kan inte prata engelska. det är fint väder idag.

Deadline

23.41 igår skickade jag in min idrottsupssats. nu känns allt lite enklare. resultatet blev den längsta uppsats jag någonsin skrivit, och kanske en av de bästa också. jag är glad och nöjd. nu ska jag springa till jungfruberget och köra intervaller i skog.

I'm falling in love with your favourite song


Kids

kristi himmelsfärd. åtta kåreungdomar + en ledare åker till sundsvall. fem timmar i minibuss. storartade uppladdningsplaner. fem låtar. poker face. tingeling. vandraren. barfotavisan. svennebanan. med den uppladdningen kommer ingenting gå fel under den helgen. yeah.

Destination anywhere

Helgen har tillbringats i stockholm, närmare bestämt i tumba, på ingarö och i tungelsta. vi bodde på en stor gård med två stora herrgårdar, ett stall, en park, och massor av mer grejer. värt att tillägga är att vi inte bodde i någon utav herrgårdarna, sådan lyx är väl bara och glömma. vandrarhemmet som vi bodde på var fint, och mysigt med ett stort tv-rum med skinsoffor och en står tv där vi spenderade lördagskvällen framför robinson. robinsonkvällar är grejen.

tävlingen i lördags gick sakta. de första två sträckorna gick väkdigt sakta och jag var osäker mest hela tiden, sedan var det ju långsträckor också vilka för mig brukar gå väldigt segt.bommade tvåan gjorde jag också. efter de två långa sträckorna blev det några kortsträckor där jag fick upp farten, men sedan kom det en långis idgen och då tappade jag koncentrationen helt och blev osäker igen. resten av loppet bestod av kortare sträckor vilket gick riktigt bra. sammanfattningsvis så är jag verklingen inte nöjd med loppet.

gårdagens medeldistans gick så bra i början att jag var ledde till ettan och tvåan. sedan sket sig ungefär allt. en långsträcka till trean gjorde till slut att jag valde att springa till femman och sedan slutföra loppet. jag hoppade alltså över trean och fyran. tredje dåliga loppet på raken känns verkligen inte kul, men på lördag ska jag springa rätt och fort.

vi har börjat peppe inför sundsvall också. det kommer bli grymt. cd-skivan med fem låtar ska jag fixa i veckan, annars lär jag väl bli dödad ungefär!

They don't care about us


Med solen i ögonen

nationellt prov hela dagen vilket var jobbigt, men förhopnningsvis klarade jag det ganska bra. stressade ner på stan och köpte ett par skor och nu sitter jag här igen. framför min idrottsuppsats. som ska in på måndag. lärare gör det itne direkt lättare.  jag är död men pappa har lovat mig att vi klarar det. emma har kommit hem och hon är totalt galen, säger konstiga saker hela tiden och är hyper ungefär. sötaste kusinerna andrea och agnes är här också. moster ska till tällberg ikväll så småttingarna ska sova här. känns tråkigt att jag åker bort då jag hade haft tillfälle att mysa med dem hela helgen. men aja, j-cup i stockholm väntar. svante ska springa så äntligen ses vi. det kommer bli bra. puss

I’ll maybe tell you all about it someday

gårdagens konsert var kul, och det kom ganska mycket folk faktiskt. allt gick bra och fikat var gott = pengar till klasskassan (om det nu finns någon sådan).












Don't panic

det var längesedan jag var så trött som jag är nu. jag har suttit och skrivit på min helvetesuppsats i snart fem timmar, och det känns som om jag bara strår still och trampar på samma ställe. det är ingen bra känsla. den gör mig trött och ärligt talat så förstår jag inte hur jag ska klara det här. jag läser mig trött på orientering. lyckat. jag bjuder på en fin låt.
 

Känn dig inte skyldig om du möter mig där

gissa om jag blev glad när jag idag fick ett mail från gullnäsgården om att de vill att jag ska jobba där i sommar. helt ofattbart att jag fick ett jobb. jag som blev så irriterad på mitt förra sommarjobb efter "missen", och jag trodde verkligen inte att jag skulle få något jobb. men allt kan tydligen hända så nu får ni komma och fika hos mig på gullnäs i sommar!

About you know

vi ska äta broccolisoppa. jag fattar inte varför mina föräldrar inte kan inse att det är bättre att laga mat som jag och maja tycker om. men nej, det är ju så kul att pröva på något nytt. det är så föräldrar säger. den kommer säkert vara illgrön och lukta broccoli eftersom soppan består av broccoli. jag som är så hungrig.

det finns några få saker som jag inte äter. banan och tomat till exempel. banantrådar, tomatkärnor, bananslem, tomatskal. det är så äckligt. bönor är inte heller någon favorit direkt. först ett lite hårdare skal, och sedan den mjöliga geggan inuti. usch. tyvärr så har mina föräldrar i bönor i varenda sallad som tillverkas i mitt hus. det är ju så nyttigt. det är så föräldrar säger. 

Didn't we almost have it all

det regnar ute idag. jag åker nog buss till skolan. det var längesedan. hoppas jag hittar busskortet. förhoppningsvis luktar det regn ute. det är en av de bästa dofter som finns. enligt mig iallafall. två lektioner idag. sedan inspelning i studion. idag blir vi förhopnningsvis klara med låten. ikväll ska jag skriva färdigt kravalanysen i min uppsats. det är mitt mål idag. jag har nästan två centimeter grå utväxt. det är överdrivet fult. jag vill vara blond. jag ska nog bli blond. sommar liksom. det är inte så långt kvar nu. tanken framkallar panik då jag inte har något jobb. eller förresten, jag har ju ett jobb. jag ska lära barn att orientera. linnea w, vi måste skapa jobbplaner.

Det var en resa till polen








Du står på toppen och tittar ner. det är ljust vart än du ser

jag lyssnar på elin ruth sigvardsson, lars winnerbäcks låt "kom ihåg mig". det är nästan så att jag ryser. låten. rösten. allt. jag lyssnar på melissa horn också. och håkan hellström. och lars winnerbäck. absoluta favoriterna. det är en fin kväll ikväll.   

Spökskepp

det känns som om det aldrig kommer ta slut. det kommer mer och mer hela tiden, och listan blir bara längre. igår kändes det ganska okej inför kemiprovet faktiskt. jag gick genom allt med pappa och jag fattade nästan. idag känns det inte alls lika bra. jag vill verkligen inte. när kemiprovet är över så måste jag hem direkt och skriva på min orienteringsuppsats. det är det jag kommer göra den här veckan ungefär. social. nej. i helgen ska jag till stockholm och tävla iallafall. om jag tänker på det så kanske jag överlever veckan ändå. nu ska jag cykla till skolan och det kommer säkert börja regna. 

Lång väg ner, och du skulle aldrig ramla

tävlingen gick inte alls. det betyder att jag bröt. kul att jag låg trea fram till att jag bommade liksom. aja, nu är det hårdträning fram till nästa helg då det är stockholm som gäller. då kommer det gå bra.

våra italienmedresenärer är här. alltså mattis och hennes familj. det är kul. det luktar grillat nere från grillen. mattis lockar emps hår av någon anledning som jag inte förstår.


That's why you're beautiful

åh jag älskar dagar som den här. jag har suttit ute i bikini och blivit värmd av solen princip hela dagen. dock tillsammans med kemiböckerna, men det var nästintill okej faktiskt. även fast jag inte har lärt mig så mycket, och kommer antagligen inte göra det heller. vi har varit till kupolen också. åkte i vår nya, stora bil. den luktar nytt och jag hittade ingenting på kupolen. men nu vet vi iallafall vilka springskor vi ska köpa till mig. om fyrtio minuter kommer finaste svante, sedan blir det mys med picknick i kålgården. imorgon ska vi tävla i horndal. yeah. puss

RSS 2.0