Söndagen den tjugonionde maj tvåtusenelva

dagens höjdpunkt: att komma fram till richmond efter ett antal timmar walking från clapham, och kvällens middag. väldigt nice dag. imorgon väntar bank holiday, lunch med mattis + synne, och en tågresa till dorset.

Fredagen den tjugosjunde maj tvåtusenelva


sista fredagen i maj och jag vill inte tänka på att jag åker hem till sverige om fem veckor. seriöst, vad hände med maj? förresten, i helgen är jag hemma själv och på måndag kväll tar jag tåget till dorset för att spendera några dagar med min värdfamilj hos barnens grandparents som har en farm där. det ska bli så himla spännande att se någonting annat än london! lots of love

So take a deep breath, tell me what you smell. i smell a good time in my life. if this is not called happiness and don’t know what it is.

en regnstormig eftermiddag med blixtrar och åska har nu övergått till en solig kväll som luktar sommarregn. det måste vara den bästa doften som finns? pojkarna och jag har haft en mysig inneeftermiddag, fascinerats av hur otroligt mycket det kan regna, tittat på lite för många avsnitt av fireman sam, lekt med brandbilar och flygplan, och läst stories om pirater. den bästa torsdagen på länge

Torsdagen den tjugosjätte maj tvåtusenelva

åh vad jag gillar torsdagar. i och med att f har börjat skolan lämnar jag endast killarna på morgonen och sen har jag ledigt fram till 13.30. så himla nice. jag har redan hunnit med ett löppass, och frukost nr 2. nu väntar northcote road och förhoppningsvis frozen yoghurt med mattis.

Onsdagen den tjugofemte maj tvåtusenelva

det händer att jag fastnar framför klipp som detta och spelar det om och om igen samtidigt som jag gråter för att det är så otroligt fint med kärlek och proposals.


Minimalisme


bild från dagens lunch med synne. shorts - vintage. blus - hm. blazer - hm trend. ballerina - new look. klocka - jetset. förresten, synne och jag har startat ett bloggprojekt tillsammans som går under namnet minimalisme. här hittar ni bloggen.

Tisdagen den tjugofjärde maj tvåtusenelva

att spendera eftermiddagen i the garden tillsammans med c och f. läsa stories och fånga bugs. hoppa studsmatta och blåsa såpbubblor. leka lekar. en av de finaste dagarna på länge

Finns det en så finns det flera

jag lever och försöker ständigt att inte tänka på att jag om fem veckor ska säga hej då till familjen, världens finaste vänner och london för den här gången. dagar som den här är liksom oslagbara; shopping + lunch med synne inne i central london och en eftermiddag med c och f ute i solen. min värdfamilj har nu börjat jakten på en ny au pair, och här hittar du deras profil. läs, och ni får en uppfattning om hur otroligt bra jag har det här och vilken fin familj jag har varit en del av de senaste nio månaderna. love

Lördagen den tjugoförsta maj tvåtusenelva






att ha mamma och två mostrar på besök i london är så himla mysigt. igår lunchade vi i victoria, och på kvällen mötte jag upp dem och mattis i covent garden för middag. idag har vi hunnit med borough market, lunch vid rivern, shopping på high street kensington och lördagsmarknad på portobello road. så mycket skratt och en perfekt lördag!

Onsdagen den artonde maj tvåtusenelva


hej fina ni. tänkte bara berätta att jag lever, att jag får besök av mamma och två mostrar i helgen, att jag får panik så fort jag tänker på att jag endast har sex veckor kvar i london. att jag är totally in love with this city, och att jag ska göra allt för att de kvarvarande veckorna i london ska bli de bästa någonsin. love. nu: exclusive extras av made in chelsea. nya favoriten!

Monday morning

remember that time when we were in each others arms and you refused to let me walk out of the room?

Söndagen den femtonde maj tvåtusenelva




äggfrukost med färskt olivbröd från favoritbageriet på st john's wood high street för att sedan möta upp mattis i holborn för lunch på somerset house. en långpromenad genom covent garden vidare till st james park och victoria. jag älskar söndagar i den här staden

Chelsea public



efter uppladdning med eurovision och middag med vänner hos synne drog vi vidare till chelsea och klubben public. lyckad kväll med dans till stängning och ett riktigt cool crowd of people. prince harry liksom, the one and only?

Hello it's me, sorry for calling again. do you remember when i dreamt about witches, woke you up asking if i could sleep in your bed and you said there are plenty of space? goodnight sweetheart

en after workad synne lyckades på något sätt (dock vingligt) ta sig från central london till clapham, och vi har ikväll avnjutit tacos och film samtidigt som barnen sover tre våningar ovanför oss. den ultimata babysittingkvällen! planerna för helgen är en så länge ganska ogjorda men det ryktas om paljetter, vin, eurovision och en riktig norsksvensk girl night out. hur bra?

169. running through sprinklers in the summer


en av de saker jag ser fram mot mest med att tillbringa sommaren i sverige är att jag kommer bo hemma vilket innebär häng med fina och galna lillasystrar dygnet runt om jag så vill. baddagar på bryggan, filmkvällar, träningspass, långfrukostar på altanen, gossip och tusen kramar. så olika men enda så lika. jag älskar er!

Fredagen den trettonde maj tvåtusenelva

allt som vi sa då;
tänk att man kunde säga så.
och nu har jag gått den vägen igen,
men det var inte samma sak; saknar någon vän.
jag önskar att det vore någon annan..
jag anar vem.
jag vet bara en.

att avsluta en dag med fin musik och sedan vakna av ännu finare. fredag mina vänner, have a nice one.

Wedding dreams

mitt nya intresse: läsa bröllopsbloggar och drömma om framtiden. om hur mitt bröllop kommer se ut, och om jag ens kommer gifta mig. vilken musik som ska spelas och hur klänningen ska se ut. vinterbröllop or a summer wedding? maten, partyt, människorna. dock måste jag först hitta en man som vill leva resten av sitt liv med mig. bilderna ovan är från favoriterna jose villa och once wed

Onsdagen den elfte maj tvåtusenelva

a one way ticket to sweden är bokad och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta.

Cause now i’m breaking at the britches, and at the end of all your lines. who will love you? who will fight? and who will fall, far behind?


Langford close


och vi hittade en liten gränd som ledde in till en gård med vita hus där rosorna klättrade på väggarna.

We know them all, i know it all. stay put and play along 'cause i'm looking for my friend. now i got you, got you. don't you let me go, let me go tonight







1. en av alla eftermiddagar som har spenderats i parken. vart man än går så luktar det sommar
2. blondie, and i just love it
3. lilla f i parken för några dagar sedan
4. mattis utanför mitt hus last friday. peppade inför utgång efter att ha druckit champagne och pimms hela dagen. british royal wedding!
5. kvällens middag: pannkakor med jordgubbar, grekisk yoghurt och golden syrup
6. nya leather shorts

Torsdagen den femte maj tvåtusenelva

en helt ledig förmiddag och jag passade på att åka in till central london för att shoppa när det inte är så himla busy. så himla nice när man nästan är själv i affärerna och kläderna ligger perfekt i hyllorna. lämnade faktiskt tillbaka mina nya wedges då jag känner att jag kan hitta några ännu mer perfekta skor, så nu fortsätter letandet. köpte ett par bruna leather shorts från hm, och även nya sunglasses vilket verkligen var behövligt. a lunch date med synne hann jag även med, perfekt helt enkelt!

Budapest




snart ett år har gått sedan vi åt jordgubbar och meloner i budapest. ersatte sömn med skratt och dans, turistade, drack champagne och ungerskt öl. och vi skrattade mer än vad vi någonsin trodde var möjligt. livet.

Måndagen den andra maj tvåtusenelva


så här fint kan london vara. är london. ni förstår nog inte hur mycket jag älskar den här staden. pulsen. språket. människorna. kulturen. vänligheten. shoppingen. parkerna. vännerna. nyfikenheten. två månader och sedan hejdå för den här gången. panikkänslor

I want this and i want it now. i need it and i need it now. just one kiss and i want it now. i feel it, i feel it

på repeat


RSS 2.0