FJÄLLTUR I NORGE

lite så här såg det ut under en fjälltur förra veckan då jag var i norge. fint fjäll, hot chocolate gjord på riktig choklad, varma våfflor och norskt sällskap resulterade i en väldigt fin tur!

Torsdagen den nittonde januari tvåtusentolv

sista minuterna nu som tonåring, och det känns så sjukt bra. vad som känns ännu bättre är att jag har en norgeweekend framför mig. imorgon tar jag flyget till oslo (takxfreeshopping, finns det något bättre?!), och väl där plockas jag upp av synne (som just nu håller på med en överraskning till mig?!?!) + friends. en weekend fylld av skidåkning, afterski, mys och förhoppningsvis mycket skratt väntar. precis vad jag behöver! love

Måndagen den sextonde januari tvåtusentolv

lelove. well, yeah. true. i think, i hope

Måndagen den nionde januari tvåtusentolv

isen ligger på sjön och imorse var det så här fint. det har varit en bra start på 2012 än så länge. sörskog och lugnet levererar skidåkning, en shoppingdag i stockholm är bokad, och en weekend hos synne i olso/kvitfjell bokas förhoppningsvis ikväll. om elva dagar fyller jag år, jag jobbar lagom mycket, ser på filmer, och funderar kanske lite för mycket över val av universitet/utbildning. lyssnar på den här listan gör jag också. hela tiden.

RSS 2.0