Gran canaria mina vanner

jag har det bast. pepegojor, traning bland nudister, god mat, sol, daligt vader, djurpark, hav, mysig slakt. saknar svante overderivet mycket. alla er andra ocksa. nu ska jag ner pa stranden och softa tror jag. elelr sa ska jag fortsatta mysa med kusinerna. alla kan typ svenska har. inte sa vidare exotiskt direkt. hoppas ni har det bra. pusssssss

Sunrise, sunset

allt är packat. jag har ätit pasta med pesto. tränat har jag också gjort. allt är toppen borsett från att vi ska flyga imorgon, känns inte så överdrivet kul liksom. linnis tips var att tänka positivt, alltså vara överdrivet glad och tycka det ska bli jättekul att flyga. ebba är rädd för att jag ska flyga. ja,. vi grät når vi skulle säga hejdå. mattis tycker att det vore bra om planet inte kraschar då hon isåfall kanske får nya grannar, som eventuellt är konstiga. imorgon vet vi om linnis inställning fungerade, om ebba behövde vara rädd och om mattis får nya grannar. gud vad jag är töntig. planet kommer inte störta, okej?

aja, nu ska jag tänka som linni brukar göra och jag ser seriöst verkligen fram mot en skön vecka på gran canaria. pusssss

Across the water across the deep blue ocean

popcirkus den här veckan handlade tydligen om bästa håkan hellström så nu har jag lyssnat på honom hela dagen. bra start på dagen, verkligen! om två dygn sitter vi på flyget och jag är lite rädd faktiskt. tänk så blir det som när vi flög från paris till brest. så himla pinsamt att vi reagerade som vi gjorde. vi var hysteriska. då menar jag vekrligen hysteriska. det var hemskt och jag har nog aldrig varit så rädd som jag var då + att mattis typ var död, och ebba var inte heller så pigg.



mattis och jag efter mardrömsresan till brest. antar att min fransisfamilj blev rädd när de såg mig. jag grät överdrivet mycket, längtade hem och var allmänt äcklig, haha.

Baby, this is a once in a lifetime

jisses alltså. träning är seriöst det bästa som finns. boxercise idag gick strålande och linnea och jag körde slut på oss till "stay the night. won’t you stay the night? i can be your lover. hold on tight." mina armar skakar seriöst fortfarande och ryggen värker. kom inte och säg att jag är klen, jag har bara inte tränat dem musklerna på länge.

 linnea och jag kom på att våren + sommaren kommer bli så överdrivet roligt. vem tackar nej till en vecka i strömstad/norge i slutet av juli liksom? grymt. ja.

Billie jean

iiih jag har börjat packat. nästan klar med alla kläder. probbet är att jag vill ha fem klänningar med mig, sju linnen, två t-shirts. fem par skor, tre shorts, tre bikinisar, träningskläder + en massa mer. mamma har inte rensat än. inte pappa heller. uuuusch. en av mina mostrar är magsjuk och jag hoppas verkligen inte att magsjukan sprider sig till resten av söderforsarna. pratade med min andra moster idag och hon berättade att det är 26 grader i skuggan där nere. jag och emma som har gått och oroat oss över att väderleksrapporterna bara visar 18 grader. yes. snart sommar. i en vecka iallafall. nu ska jag åka och köra boxning på kårejumpan!

Future reflections

http://vinterstudion.wordpress.com/2009/03/24/det-kom-ett-mail/

jag hoppas personen skämtar som skickar in ett sådant mail, haha. satt seriöst och skrattade överdrivet länge när jag läste det första gången. orka överdriva så mycket + att han, persson heter han tydligen, måste vara helt borta då ingenting stämmer, hahaha. jag dör lite.

Honeysuckle rose

väldigt bra dag än så länge. skolan var soft. efter lunchen åkte jag och mattis upp till mammas jobb då mattis skulle ta spruta. när mamma tog sprutan klämde mattis i princip sönder min hand. seriously, när vi flög till och från frankrike så fick min hand avtryck efter ebbas händer pga att hon klämde så hårt för att hon var rädd. mattis klämde alltså nästan ännu hårdare idag än vad ebba gjorde på flyget, haha. mattis blev lite svimfärdig efter sprutan så vi väntade hos mamma tills hon var redo att gå ner till stan. väl på torget bjöds det på våfflor då det är våffeldagen idag. det var gott.

djurmagasinet hann vi också med. det var verkligen år sedan jag var där. vi hittade överdrivet söta hamstrar, en potentiell harry faktiskt. mattis har lyckats övertala mig att hamstrar är söta. jag som verkligen inte gillar smådjur. intressant

Wayfaring stranger

fyra stycken fyraminutersintervaller gör kroppen trött och seg, men träningen är effektiv. jag är på gång och det var riktigt kul (som alltid) att träna med linnea igen. om två (!) veckor ungefär gör jag tävlingsdebut för den här säsongen. helt sjukt vad snart det är. innan dess ska jag köra hårdträning på gran canaria. imorgon ska jag boxas. godnatt, puss

Och vad är det som gör att man glömmer saker. Man glömmer att man trivs med livet ibland


Spökskepp

spotify är nog den grej jag gillar mest just nu. lasse w strömmar ur högtalarna. massor av nya låtar som jag inte har hört förut. det är grymt. verkligen jättenice. en annan bra sak är att mattis och ebba äntligen är tillbaka till skolan. ensamheten är över, haha. nu ska jag äta mat och det behöver jag verkligen då det idag i skolan serverades spya. inte riktigt spya kanske, men det såg ut som det. äckligt var det också. 

Skidspelen, dag 3



Johan Kjölstad och Petter Northug



Ola Vigen Hattestad



Rebecka och kungen



Slutställningen i World Cup; Petter Northug, Dario Cologna och nya favoriten Ola Vigen hattestad

Skidspelen, dag 2



herrar, double pursuit 10 + 10 kilometer





Vinnaren av touren + world cup, Dario Cologna



Maja, Bubo och Emilia



Rebecka och Linn

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

idag är det en sådan där dag som man bara vill ligga i sängen och inte göra någonting alls. jag är trött, har ont i kroppen och hatar att typ alla är lediga idag. engelska gör det inte direkt bättre. särskilt inte när man frivilligt väljer att skriva en argumenterande uppsats om doping. fan. grått hår har jag också. mysigt. melissa horn och lasse w gör dagen lite bättre. eller kanske inte.

I’m moving on and i’m gonna get stronger now. and nothing will break me down

idag fyller min kära mor år. det har firats med god middag och nu, snart tårta framför sportspegeln. grattis världens bästa mamma!

Svante går längs en stig, titta dit, titta dit, se hit!

svante och jag sitter och lyssnar på creedence clearwater revival och har det mysigt. snart ska vi åka buss till bojsen och sedan GÅ till lugnet. dalatrafik är sämst. överdrivet dåliga är dem. men det blir bra ändå. svante är ju här liksom!

They don't really care about us

jag tycker man är ganska duktig om man ställer klockan på kvart över sju en lördag, frivilligt. det betyder att jag är duktig. yeah. nu ska jag ut och springa intervaller. kroppen är helt slut efter ett distanspass med freddegrannen igår kväll, men intervaller behövs även fast det är jävligt jobbigt. det blir nog backintervaller idag. det var längesedan. emma ska vara föråkare på skidspelen idag. hon ska åka mördarbacken två gånger, hahahahah. hon är nervös, lilla plutten liksom.




We're gonna shake it up and break it up

tänkte bara berätta att flera saker idag har blivit avprickade på min lista med saker att köpa. jag har idag köpt en svart bikiniöverdel, en randig t-shirt, ett linne och en ny mascara. efter att ha rensat bort ganska mycket saker på listan som jag skrev här förut så är det faktiskt inte så mycket kvar att köpa innan vi åker. om en vecka. jisses. vi åker till söderfors om en vecka, och på lördag nästa vecka flyger vi. idag berättade min faster att det finns kackerlackor på gran canaria. det är sådan information som jag tror det är bäst att jag inte vet om. jag hatar insekter. godnatt, nu ska jag gå och lägga mig i majsans mysiga lilla rum. puss

Skidspelen, dag 1

bubo idag var svettigt. det var äckligt, halt, blött, lerigt och otroligt tråkigt. allt annat var kul. här är lite bilder från idag. imorgon kommer svante. det blir mysigt



marit björgen



charlotte kalla



kajsa, lina och linn som falujungfruar



vinnaren av queen of mördarbacken; claudia nystad

jag gick tyvärr bubo när herrarna åkte, därav inga bilder från den tävlingen. dagen har varit bra, väldigt bra. imorgon hoppas vi på svenskar på pallen, norskar går också bra!

Those pretty faces always made you stand out in a crowd



äntligen. grymt. ja. lite extra. världscupen är i falun. kungen kommer. jag kommer vara där. bubo my friend kommer vara där. kom och hälsa. då blir bubo glad. jag också, haha.

True love waits

bra dag. väldigt bra dag faktiskt. väldigt bra vecka känns det som. det är härligt. snön smälter, och idag börjar skidpelen med invigning på stan just nu. själv ska jag på nv3mu:s avslutningskonsert! imorgon har vi redovisning om hiv, det kommer bli bra tror jag faktiskt. sedan ska jag fortsätta min shopping som jag började med idag. jag köpte en blus/klänning. resten av dagen kommer tillbringas på lugnet och skidspelen. bubo, ja visst. idag såg jag landslagsåkare på stan. nice. imorgon kommer min släkt, på lördag kommer bästa svante. puss

Och nu när du, nu när du har mig så förlorar du aldrig mig

jag har haft en sådan där hej-jag-är-jobbig-dag idag. jag har verkligen gått omkring med ett ständigt leende på mina läppar. det känns som om ingenting kan gå fel just nu och det är så otroligt härligt. imorgon ska jag shopppppaaaaaa. det ni. på fredag ska jag shopppppppaaa. och gå bubo, men inte i fyra timmar som jag trodde. bara två, verkligen tack.

Messmör är lycka

jag hittade nyss en messmörtub i kylskåpet. det gjorde min dag än så länge. jag skojar inte när jag säger att jag har gått och tänkt på mackor med messmör som pålägg hela dagen. vi köper aldrig hem messmör då det bara är jag som tycker om det så jag blev överdrivet lycklig när jag hittade den. tydligen så får man små söta messmörtuber på skidpelen. nu vet jag vad jag ska göra i helgen.

I've just seen a face

när jag kollade i min kalender idag på väg hem från bussen insåg jag att jag inte har någon ledig helg förrän typ efter påsklovet. det betyder att våra planer om en kväll med harry potter + chokladbollar, och en med singstar kommer genomföras om överdrivet långt tid. det är sämst. en kväll ska vi göra en ny musikvideo också. bara så att ni vet. mattis och jag smider planer. en resa är också i våra tankar. det skulle kunna bli kul, väldigt kul. italienresa efter trean är också en plan. planen innebär ett stort hus med pool utanför en stor stad i italien, bästa vännerna, och party. man kan alltid hoppas

då det typ inte finns någon annan bild på oss fyra så blir det den här från festen i lekke. det ryktas om att det är vi som kom på ordet lekke, nu använder tydligen alla det. hur coolt är inte det liksom. yeah. puss bästa



Så jag väntar tills imorgon bitti, det är den tiden jag gillar bäst

jag glömde dra ner min rullgardin inatt. det var mysigt att vakna av solen

Jag hade hoppats på något, hoppats på något

igår sprang jag testrundan och endast sex personer vågade springa. jag var inte särskilt pepp då jag hade tre hårda träningspass i benen, men jag lyckades peppa upp mig och sprang jäkligt bra faktiskt. gud vad jag skryter, haha. närå, men jag slog faktiskt pers med 40 sekunder. det känns bra att man blir bättre. sedan tog vi hoppbackarna upp och i stugan väntade pasta carbonara. jag älskar pasta carbonara. helt sjukt gott. när jag kom hem så väntade fruktsallad, nybakade vaniljbullar, soffan och andra avenyn. det enda som skulle kunna gjort kvällen bättre var en puss från svante!

Kom sommarnätter under stjärnor kom, med ensamheter dagen om och om du behöver den finns aldrig gryningen har sett hur kärlek vunnit

jag älskar att det är varmt ute, att solen lyser och att det känns som vår. äntligen liksom. våren är lika med tävlingar. våren är lika med söta kläder. våren är lika med mysiga picknickar. våren är lika med nästan sommar. våren är lika med lycka. våren är lika med musik. våren är nog nästan den bästa årstiden.

Well, the sky could be blue. i don’t mind. without you it’s a waste of time

jag lyssnar på coldplay. det var riktigt länge sedan faktiskt. det är mysigt. jag och svante har sjuttonde januari som vårat datum. idag är det den sjuttonde. grattis till oss. jag är glad, lycklig och svante är bäst. jag börjar skolan om två timmar. det är segt. puss till er som vill ha en puss. pusspusspusspuss till svante.

I want it all

nu ska jag börja på min kemiuppsats som skulle ha varit inne den 12 december. jag kommer inte ihåg någonting alls från laborationen. det känns som om det här kommer gå bra. deadlinen är satt till nästa fredag för sedan åker jag. det känns så bra. min pappa tycker att vår familj är oallmänbildad. han föreslår att vi ska göra ett nyhetstest varje vecka för att få igång snacket om vad som händer i falun, sverige och världen. det kan bli intressant. ganska komiskt kan det också bli.

We can go dancing. we can go walking. as long as we're together

idag bjuder jag på en exklusiv visning av denna underbara film. lyssna, titta och njut. speciellt på den inhoppande skylten. den är grym. vi ska göra en ny video någon gång. en seriös. det kan bli kul, och bäst så klart!


Jag ska bygga dig en sol i luften och dina drömmar ska jag bo

det finns vissa människor som man alltid saknar. det finns vissa människor som man saknar ibland. det finns vissa människor som man aldrig saknar. det är ganska svårt att dra gränsen. det är ännu svårare att uppfatta gränsen. det kanske inte ens finns någon gräns. billie och lasse väntar. godnatt

Ah, because the world is round it turns me on

igår skrev jag en shoppinglista med grejer som jag måste köpa innan jag åker utomlands. den är ganska lång. den kommer antagligen bli ännu längre. jag har bestämt att jag ska ägna en hel eftermiddag åt att införskaffa allt. frågan är bara när. sen tror jag att mamma måste vara med också. då kan hon betala lite. önsketänkande, jag vet. 

- ballerinaskor, svarta + blommiga
- klänning(-ar)
- blå blus från hm
- kjol
- kofta
- svart bikiniöverdel
- väska (dragkedjan är sönder på min vanliga)
- sandaler
- smink
- pocketböcker
- flippisar
- träningslinne eller t-shirt
- vit skjorta
- linnen

hatar att jag verkligen behöver allt på listan. eller, kanske inte klänningar och två par ballerinaskor. kanske inte sandaler heller. när jag tänkter efter så behöver jag nog faktiskt inte en kjol, och inte heller nya träningskläder. jag borde nog skriva om listan. tänk om jag tjänade pengar. det skulle vara nice. nu måste jag istället välja bort, det gillar jag inte. tur att beatles gör det lite lättare att tänka.

Butterfly kisses

det är så otroligt skönt när man känner att träningen under vintern har gett resultat. dagens träning var en 6,7 kilometer lång stadsorienteringbana så idag var det inte några problem med att ta sig fram. orienteringen gick ganska bra, medan löpningen kändes sjukt bra. solen sken och fåglarna kvittrade. vårkänslorna kom. en vecka kvar till skidspelen. två veckor kvar till gran canaria. lite mindre än fyra veckor kvar till första tävlingen. jag längtar. det kommer bli grymt.


I’m gonna get stronger now and nothing will break me down

jag missade bussen hem från lekke imorse. dalatrafik är dåliga. tur då att det gick ett tåg lite senare. lekke-borlänge = 95 kronor. sj är dåliga. annars var allt toppen i lekke som alltid!

bubo med linn var blött, jobbigt och irriterande. jag blev bästa kompis med lilla johan som presenterade mig (bubo) för hans föräldrar.

tuffa viktor var förjävligt rent ut sagt. orienteringsbana på brunbild i snö. då menar jag intelite snö utan snarare en meter snö vilket innebar att man i princip kröp banan runt. det tog en och en halv jävla timme.

nu ska jag äta, mysa, och ligga och softa i soffan hela kvällen. imorgon är det fortsättning på tuffa viktor. då med stads-ol- då slipper vi snön. tack gode gud

Svante här igen och ni tänker ... "oh ****"

hej nu är det svante som gästbloggar igen, hanna är på toaletten och gör vad gudarna vet ... jag ser på Let's Dance och har en tallrik med lite glass i kvar bredvid mig. det har varit mysigt med hanna här, minst sagt som alltid. händer annars då, leksands NV-klasser har klassfest(haha), ikväll är det baren för alla 18+ ... min vän dj philip box kommer att stå för musiken, det blir förmodligen tung housemusik ifall jag känner philip rätt. jag och hanna får snart besök av petter och kallur som ska äta kakor före dom beger sig in i leksand. det är hockey här i leksand och det har varit en huliganfight, förväntar mig nästan kommentarer från ebba, mattis och linnea som kommer att låta typ såhär "som vanligt alltså".
när vi ändå är inne på det så är det bystugefest imorgon, så det blir förmodligen många "som vanligt alltså" kommentarer där med. jag tror dock inte att jag ska gå, my "gutfeeling" säger att det kommer att bli rätt så segt?

det var allt för nu, hejsvejs!/Svante, Hannas pojkvän


Det känns som när vi kom hit till möjlighetens land, vi kan följa mina spår hem

åh jag luktar passionsfrukt blandat med kokos. har precis duschat och skrubbat mig med en peeling som jag fick av linni i present. den luktar underbart. lite senare idag åker jag till svante och leksand. det blir mysigt då vi inte har träffats på typ en vecka. nu ska jag ner och göra mat. frågan är vad jag ska göra. jag har ätit köttfärsbiff fyra dagar i rad och nu är det längre inte så gott. bulgur lockar men måste ha någonting till. apa. puss

The trouble that hides in me couldn’t be worse. the illness inside me is more like a curse

de senaste nittio minuterna har jag suttit och skrivit och läst om hiv. jag brukar vara väldigt okoncentrerad när jag pluggar( fejjan brukar alltid vara uppe liksom). idag däremot så blev jag helt, för att överdriva lite, uppslukad. det är överdrivet intressant och väldigt läskiga siffror:

- 33 miljoner människor i världen lever idag med hiv, 2,5 miljoner är barn under 15 år.
- Sedan 1981haröver 25 miljoner människor avlidit på grund av viruset.
- Varje minut smittas åtta personer av hiv.
- Cirka 95 procent av nysmittade personer lever i utvecklingsländer, hälften av dem är kvinnor.
- I Afrika söder om Sahara är 60 procent av alla vuxna med hiv kvinnor.
- En tiondel av de miljoner människor som lever med hiv är undet 18 år.
- 22,5 miljoner människor i södra Afrika lever med hiv. Det 2/3 av alla hivsmittade i världen.
- I Sverige lever ca 4500 människor med hiv.

Jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför

te + vänskapsbröd med ägg + juice + kiwi + apelsin. det finns seriöst inget bättre.

Sometimes what we think we really want we don't

för er som är intresserade så är myrorna fortfarande kvar inne. vi använder balsamvinäger för att döda dem. det är effektivt. jag är glad. godnatt

Systrar



på gotland för ett antal år sedan. maja hade överdrivet lockigt hår, emma hade en glugg och jag använde inte rakhyvel


Stick to the status quo

jag har varit överdrivet bra idag och jag måste få skryta lite faktiskt. jag kom hem från skolan och var allmänt irriterad. eller ja, snarare arg. antar att min familj hatade mig just då. jag var väldigt hungrig och trött. det kändes inte så lockande att sticka ut och springa distans i 75 minuter direkt. till slut bestämde jag mig för att träna idag istället för imorgon så jag bytte snabbt om och snörade på mig mina älskade icebug (lätt mina nya favoritskor). då jag var så trött, hungrig, irriterad och arg så började jag gråta när jag sprang. töntigt, jag vet men det gjorde att jag sprang snabbt. jag ville springa av mig all irritation som jag samlat på mig under dagen. istället för att springa lugn distans i 75 minuter så blev det ett hårt snabbdistanspass i 50 minuter. bara för att jag skulle bli ännu lite tröttare när jag kom hem så gjorde jag femton RIKTIGA armhävningar (har nog inte gjort det på ett antal år) + att jag gjorde hundra sit-ups. nu är jag trött men all irritation är nästan borta och jag har det mysigt med maja. världens bästa syster.

If somebody tries to take my place, let's pretend we just can't see her face


Myror är bland det värsta som finns

idag har jag stampat ihjäl sexton svartmyror i min tvättstuga/hall. jag hatar myror överdrivet mycket. de är äckliga,läskiga och jag är rädd för dem. nu har vi myror INNE i vårt hus. jag har jagat myror hela eftermiddagen med hushållspapper. jag hatar dem. det är väldigt töntigt men jag har faktiskt en anledning.

när jag var nio år så var det dof-läger här i falun. jag och linnea w skulle springa en bana på lugnet. vi kom till en kontroll och stämplade och bestämde vägval till nästa kontroll. efter en liten stund kände vi hur det började klia på våra ben. när vi kollade ner så märkte vi att vi stod mitt i en myrstack och hela våra ben var täckta av myror. vi slängde av oss våra skor och byxor. jag antar att vi skrek en massa också för det var överdrivet äckligt. till slut fick vi bort alla myror och vi sprang till en av alla broar/övergångar som finns på lugnet. där stod linnea och jag i endast ol-tröjor och trosor. jag var jätterädd, linnea lite coolare (som vanligt). våra skor och byxor låg lite längre bort då vi hade slängt av oss dem och tog skydd mot myrorna uppe på bron. vi blev, efter en väldigt lång tid uppe på bron, räddade av en mamma i klubben som lyckligtvis hade hört när vi skrek efter hjälp där uppe på bron. sedan den här dagen har jag varit rädd för myror.

när vi var på o-ringen i söderhamn så invaderade äckliga svartmyror vår husvagn. själva myrgången var på en hylla ovanför min säng. myrorna var verkligen överallt, och nu överdriver jag inte. det var bland det äckligaste jag har varit med om. min familj + alla andra tog det ganska normalt. jag har för mig att jag började gråta då min pappa tyckte det var onödigt med myrr som tar bort myrorna, så jag tog det inte direkt lugnt. fatta att vakna av att någonting kryper i sin säng. iuuuh. jag hatar myror.

jag ryser hur mycket som helst när jag ser en myra. om jag är ute och tränar och ser en myrstack så tar jag alltid en omväg för att slippa bli attackerad. jag är töntig, jag vet. men myror är ofantligt äckliga.

Min helande tröst

vi har engelska. soft att då få vara i datasalen. jag ska snart redovisa min bok, hoppas att jag inte hinner. det skulle verkligen vara skönt om jag inte behöver göra det idag då jag inte kan det som ja gska säga. jag vill åka hem och se på film. det känns som om jag är sjuk. det här är en dålig dag. en väldigt dålig dag.

kära vänner i ljus och i mörker
i växlande väster och öst
är ni alltid mitt hopp och min helande tröst
min helande tröst

Did you ever lose yourself to get what you want




min åttaåriga kusins status på msn. jag dör. det är emma och hennes jobbiga kompisar som kallar sig för turkar (bara dem som fattar egentligen, jag gör det inte). detta har nu gått ut över lillkusinen. hjälp. bara så att ni vet så har jag ingenting emot turkar.

Uppdatering pga mattis

som ni förhoppningsvis har läst i inlägget före så klagar matte på att hennes vänner uppdaterar för sällen. jag håller faktiskt med. blondinbella, kenza och alla andra "kända" bloggare uppdaterar hela tiden, vilket kan bli otroligt jobbigt ibland, men oftast är det kul. jag är ganska dålig på att uppdatera då jag känner att jag inte vill skriva något onödigt eftersom jag är tillräckligt bra på att säga onödiga saker. det känns då jobbigt om ni ska behöva läsa mina onödiga saker som jag gör och säger. nu blev det lite konstigt. jag vet inte riktigt vad jag vill komma fram till faktiskt. jag har konstaterat att jag borde prata lite mindre för att inte behöva göra folk så irriterande. jag tror att jag är ganska bra på att irritera personer. människor är irriterande. det skulle vara skönt att ha ett svar på varför människor är irriterade. det allra bästa skulle vara om man hade en lösning. gud vilket osammanhängande inlägg

hej hej hej

hej matte här
mitt problem just nu är att jag bevakar sjuuukt många (onödiga) bloggar på bloggkoll, men de enda jag egentligen vill läsa är de som tillhör my friendz. därför är jag lite irri eftersom ni är kassa på att uppdatera!!!!! kom igen kom igen

ett annat problem jag har är att jag är faktiskt väldigt sjuk. okej jag brukar klaga ganska (väldigt) mycket men på riktigt jag har skitont i huvudet och liksom bakom ögonen och är jätteyr och är slemmig i halsen. såååå fint. sen har jag ett hål i mina strumpbyxor, eller bland annat ett väldigt stort precis vid mina tår så de sticker ut och det är kallt. för ett tag sedan märkte jag att sunken stod och smekte min fotsula med en penna... läskigt!!! nu slutar vi och jag ska hem och öva upp min teknik inom orienteringen för att göra pappa jan glad

Man kämpar för en plats som passar både här och där, och snart har man glömt vem man är



It's funny when you find yourself looking from the outside. i'm standing here but all I want is to be over there.

snart kommer mattis hit. vi ska kolla på high school musical hela kvällen då emma fick alla tre filmerna i present. den här bilden är rolig. emma ser ut som en groda.



Give a little respect

samtidigt som billie sjunger om pablo så bläddrar jag i katalogen för airshoppen. man kan bland annat köpa en hel låda med femtio häxvrålremmar, en kartong med dumle, pingvinpastiller, ett high school musical-pennfodral, solisar med nalle puh på, en elektrisk fotfil, en klocka för fyra tusen kronor. överdrivet mycket smink och parfymer finns det också. airshoppen kommer bli första stoppet för shopping under semestern, det kan jag nästan lova. jag kan nästan också lova att jag kommer köpa lakrits, fast polkagrisar är också gott

Want to cannot help but dance

idag kom det två tanter hem till mig och ville prata om bibeln. jag hittade på en ursäkt och bad tanterna att gå. de var från jehovas vittnen och ville antagligen värva mig till deras lilla rörelse. ni har det säkert jättetrevligt. tack, men nej tack. en sak som jag undrar är varför de genomför deras lilla kampanj en vardag mitt på dagen?! ofta de lyckas värva nya medlemmar vifd den tidpunkten då de flesta är på jobbet, skola osv. de kommer säkert tillbaka imorgon och det skulle inte förvåna mig om de har med en ung kille istället för en gammal tant. så gjorde dem förra gången. då var det en gubbe som pratade medan den unga kille stod bakom och log ett äckligt och fånigt leende. jag hatar att få oväntat besök. det påminner mig bara om när jag och mattis var nära att mista våra liv pga läskiga och oväntade besök. det var inte kul

Something always brings me back to you, it never takes too long

det känns som om den här dagen har varat i evigheter. började med träningsdag och avslutades med biobesök med farmor och mamma. vi såg "män som hatar kvinnor" och den är verkligen värd att se. väldigt rå, men ändå inte för rå liksom. imorgon har jag studiedag. jag har inte några planer. det känns för första gången på länge väldigt bra

It won't be long

svante har precis åkt hem. lika tråkigt varje gång, och man börjar sakna honom direkt. han är bäst. nu ska jag snart åka upp till klubbis och ha träningsdag med tjejerna i klubben. distans, matlagning och träningsprat står på schemat. ikväll blir det bio med mamma och farmor. bra dag alltså. imorogn har vi studiedag. yeah. puss

I'm waking up to us

vad jobbigt allt plötsligt blev. jag hade tänkt att tillbringa någon timme nu med att starta på en kemiuppsats som skulle ha varit inne i början av december. det känns som om det är dags liksom. problemet är att jag inte hittar mina anteckningar som jag noga skrev under laborationens gång. det betyder att jag inte kan börja på uppsatsen då jag inte har någon som helst jävla aning om vad jag ska göra. min deadline är den 26 mars. lycka till.

men jag har tur, istället för att göra kemin så har jag en stor, bamsestor, specialidrottsuppgift att göra klar innan sommaren. det känns bra att börja med den nu, och ha lång tid på sig liksom. den ska bli bra, riktigt bra.

idag kommer svante. pusss

I got my hair, i got my head, i got my brains

farmor och farfar är här. när farmor såg mig för första gången som brunett så trodde hon inte att det var jag först. hon kollade konstigt, och jag förstod precis vad hon tänkte. sedan frågade hon vad som hade hänt, och varför. jag svarade då:

jag: "nej, alltså mitt hår hade en sådan äcklig färg så jag blev brunett"
farmor: "jaha, ja nu kan man tydligen ändra hårfärger hur som helst"

värt att tillägga är att hon hela tiden pratade med avsky i rösten och på ett sätt som om jag var en idiot. hon tyckte jag hade förstört mitt hår.

senare när mamma kom hem och vi satt och fikade så frågade mamma farmor vad hon tyckte om mig som brunett.

farmor: "jag trodde det var emma som kom nerför trappen för att hälsa. sedan såg jag att det var hanna. nu har jag börjat bli van med färgen. jag tyckte det var hemskt när jag såg det tidigare idag."

ännu lite senare kom jag ner och hade då håret i en knut (ja mattis, knuten var ganska stor).

farmor: "nu är ditt hår nästan snyggt hanna"

puss till världens bästa farmor

Nu minns jag, jag förstår inte livet, inte det minsta

mitt fina älskade jungfruberg har blivit till ett enda stort hygge. jag gillar inte hyggen

And it's clear this conversation ain't doing a thing


You are the music in me

håkan hellström. the kooks. lars winnerbäck. moulin rouge. the beatles. melissa horn. antony & the johnsons. regina spektor. coldplay. bob dylan. mando diao. abba. radiohead. a camp. arcade fire. billie the vison and the dancers. eva cassidy. fleet foxes. britney spears. ingrid michaelson. kent. lykke li. queen. seasick steve. sofia karlsson. those dancing days. veronica maggio. sara bareilles

Spectacular

musiklektionen idag var lika soft som vanligt. vi övar för fullt inför vår kommande lilla konsert som går av stapeln typ i maj kanske. idag körde vi bland annat "i want you back". vi körar och det är inte så himla enkelt då det vi ska sjunga är ganska osammanhängande osv, men vi kommer fixa det. det kommer bli grymt. nu ska jag garnera semlor och sedan städa; farmor och farfar kommer hit imorgon.

The ones that entertain, and the ones that observe

förresten, jag glömde skriva att jag har haft en toppendag. jag har köpt solglasögon och träffat svante. nu ska jag och min halvt döda kropp sova. puss godnatt. det är någonting som irriterar mig, men jag vet inte vad. det är ett problem.

There's only two types of people in the world

sjätte passet på sex dagar. min kropp är helt slut. men det är skönt, skönt att känna att man är frisk och kan träna igen. det enda som är jobbigt är att känna hur dålig man är. nu längtar jag efter att tävla. jag längtar efter att springa barmark. jag längtar efter att åka bort från falun. 

Alla drömmar vi har drömt, det vackra som vi nästan glömt finns kvar, och vi kan inte längre ljuga


Someone tell me why it's so hard taking chances, you draw the line and think

kemifrågorna ligger kvar i skåpet på skolan. jag som hade tänkt att göra frågorna idag istället på studiedagen på måndag. jag som ville känna att jag låg före i något ämne. det är en härlig känsla. dessvärre har jag inte den känslan då allt sabbades på vägen till känslan. nu ska jag krypa ner i min säng och läsa hela eftermiddagen. eller, inte hela eftermiddagen. jag ska träffa svante också. puss

And the man next to me said ’everything is gonna be alright’.

gud vad jag älskar att ha bra dagar. jag är pigg, glad och lycklig. skolan varade i tre timmar idag och vi gjorde egentligen inte så mycket förutom att plasta in två matteböcker. eller alltså. det tog verkligen inte tre timmar. lite snabbare. väldigt snabbt faktiskt. ebba och jag är bäst på att plasta in böcker. det lärde vi oss när vi gick i tvåan. coola tjejer. närå. nu ikväll väntar träning med klubben för första gången på ganska länge. det ska bli kul, eller intervallerna blir nog inte så kul då jag har ont i mina ljumskar. men det blir kul att träffa linnea och att basta efter träningen iallafall! puss

How many times can a man turn his head, pretend that he just doesn't see?


Vi två sjutton år

bajs. nu sjönk humöret ytterligare när gossip inte fungerade. tur att jag har håkan att tillbringa morgonen med nu när nate och dan sviker mig

Jag ger dig min morgon

jag hoppas hoppas hoppas att det blir som jag vill. det har nu gått alldeles för många veckor utan gossip girl

My addiction in the one the sweetest one, my precious one oh that freedom

för er som är intresserade så skrev jag klart engelskan kvart i tolv i natt. tolv var min målsättning, sen skulle jag strunta i att bli klar. jag hann iallafall. sen på engelskan visade det sig att jag inte behövde prata om min bok idag vilket var mycket skönt. när gerran lyssnade på andra bokpresentationer så hade vi istället en geografilektion och jag borde inte bli geografilärare efter vissa incidenter. kemin blev en soft lektion då vi började kolla på filmen gattaca. den är bra. nu väntar jag på att lillasyster ska komma hem. hon är seg. vi ska träna ihop. undrar hur det kommer gå. puss

Så många broar jag bränt, men jag går inte isär, när jag går med dig

det känns så jävla bra att jag kommer få sitta uppe halva natten för att bli klar med engelskan tills imorgon. älskar lärare som lägger stora redovisningar eller prov direkt efter ett lov. älskar ännu mer att de ger order till oss innan lovet att vila ut oss ordentligt och koppla bort skolan helt. det är kärlek. man riktigt känner hur de värnar om oss elever. patetiskt

Simply the best

kungen gjorde det igen. tre vm-guld. han är överlägsen. just nu skulle det var kul att vara norsk, eller alltså det skulle det nog alltid vara kul att vara. petter northug har gjort min dag, och det behövdes verkligen


I may say it was your fault. because i know you could have done more. oh you're so naive yet so

irriterad på allt, alla och ingenting. trött. ont i huvudet. arg. ångest. uttråkad. fucking jävla engelska. hej vilken bra start på dagen. jag vill ligga i min säng hela dagen och se på vasaloppet och femmilen


RSS 2.0