Giving up

läs aldrig, aldrig, boken the snapper. det är värdelös och gissa hur kul det ska bli på måndag när jag ska berätta om den boken på engelska i minst typ en kvart . det kommer gå åt helvete. jag har inte ens börjat förbereda mig och egentligen hade jag som mål att bli klar med presentationen idag. nu sitter jag här och har inte gjort ett skit på hela dagen, är överdrivet trött, rastlös, uttråkad och okoncentrerad. alltså inte så pigg på att plugga. hela min spellista på youtube på fjorton låtar är genomlyssnad och jag har inte skrivit ett endaste ord. bra jobbat liksom. bajs. ångest. hej då. värdelöst inlägg. ha ha ha

Come closer, cara cara mia

alltså jag har de senaste dagarna haft en låt på hjärnan. tror det är tack vare svante faktiskt då vi diskuterade vem som har sjungit maniac. jag var säker på att måns zelmerlöw har sjungit den, svante trodde inte det. det visade sig att jag hade rätt (yeah). av någon konstig anledning så har jag nu en månslåt i mitt huvud. cara mia. därför så måste jag faktiskt dela med mig av den låten. ni väljer själva om ni vill lyssna eller inte. jag skulle göra det då han är het


San agustin mina vänner

mys med kusinerna, shopping, sol, värme, bad, god mat, klänningar, solisar, bikini, pocketböcker, löpning på stranden, släkten är värst men bäst. fyra veckor. jag på ett flyg på väg till kanarieöarna. det kommer bli brabättrebäst.


Jag är ingen soldat, jag har inga vapen att ta till, inga korståg jag vill gå

dagarna i lekke har varit bäst. nu är jag tillbaka till falun, vilket innebar ett träningspass på lugnet. det var fint väder, fina spår och otroligt otränad hanna som åkte skate idag. kul att man verkligen har tappat all kondition på tre veckor. pinsamt faktiskt. men ändå skönt att vara igång. imorgon ska jag inviga mina nya icebug som jag fick av pappa i present. nu ska jag krypa ner i min varma säng och läsa "män som hatar kvinnor".

puss godnatt imorgon ska jag plugga se på vm och softa det kan bli en bra dag kanske kanske kanske

Svante is in da house!

Good afternoon ladies and gentlemen. Svante här, tänkte skriva lite i Hannas blogg ... hon känner dock till detta och jag har lovat att inte skriva något taskigt så alla som lätt började svettas när ni läste mitt namn kan pusta ut.

Så vad ska jag skriva om? Kan väl börja med vad vi har gjort idag. Dagen började med att vi vaknade vid klockan nio, gick upp klockan tio. Kollade på senaste avsnittet av Lost "The Life and Death of Jeremy Bentham". Efter det så gick vi och la oss igen och sov till tio i ett! Jag var väldigt sömnig, hanna?  "Jag är inte sömnig, jag ska se på dig när du sover" somnade också. När vi vaknade så blev det skid-stafett, Sverige kom trea, fyra hundradelar efter tvåan. Efter det så bestämmde vi oss för att bege oss in till Leksand och ta en fika på Siljan. Många undrar nu säkert vad vi åt för något? Det blev två chockladbollar och ett wienerbröd, cola och te vid namnet Leksand drack vi också. Och nu sitter vi här, i soffan och myser, hanna kollar på Scrubs då hon inte får se vad jag skriver.

Händer senare ikväll då? Det kan sammanfattas i fem ord: tacos, den, rätte, för, linda, rosing.

Nu ringer någon till Hanna, vem kan det vara? Vet faktiskt inte? Kan det vara mammsen? Jag tror faktiskt det!

Kan föresten säga att någon ringde till mig nyss, två gånger. Jag ville inte svara före jag visste vem det var så jag sökte på hitta.se och det var tydligen från en alkoholjour ... hmm? Visst är det kul att festa men jag anser inte att jag har så stora problem med alkoholen.

Här kommer också en topp tre på det bästa just nu=

Creedence Clearwater Revival - Looking out my backdoor




The Lonely Island - I'm on a boat(Det är ju faktiskt fest imorgon)








Så är det!

Nu ska vi fortsätta mysa, framför The Hills tydligen ... har ni hört att Heidi har fått sparken!? ;(

Ha en fortsatt trevlig dag och lov

/Svante, gästbloggare och Hannas pojkvän

Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt

lekke är bäst. vi lagar mat, eller ja, svante lagar mat. jag nördar mig framför datorn. senare ska vi äta godis. myser gör vi också. vi är alltid mys

Älskade blomma jag ser hur du kämpar men du växer för nära motorvägen

förresten. jag har anmält mig till o-ringen nu också. i d18 elit. det är ett av mina mål. att komma med i den klassen. det skulle vara grymt. en sak som är ännu bättre är att vi har fixat boende. inte husvagn. inte tält. ett hus faktiskt. väldigt skönt då jag inte vill uppleva en till mjölbyvecka. det var hemskt. skönt är det också att kunna vara fräsch. det går inte så bra om man bor i husvagn med begränsade hygienmöjligheter. fast det är väl det som är grejen med att campa, att vara äcklig. detta kommer iallafall bli bäst.



vi slipper leran



vi slipper köra på den heta outfiten gummistövlar + shorts



istället gör vi tummen upp för hus, tvättmaskin och riktiga sängar. (för övrigt en väldigt svettig bild på mig. sådana finns det många från sälen. tro mig. sommarblond är jag också)

Bohemian rhapsody

det kan väl knappast ha undgått någon att kronprinsessan viktoria ska gifta sig med sin daniel. extra insatt rapport i två timmar. jisses, men ganska intressant faktiskt. bröllopet blir under våren/försommaren 2010. kul kul. de såg så lyckliga ut. jag är också lycklig.

nu ska jag plugga lite och senare idag ska jag äta semlor och se på andra avenyn. det kan inte bli annat än mysigt. gud vad jag överanvänder ordet mysigt, haha. fast jag gillar det ordet väldigt mycket faktiskt. det är ett mysigt ord.

Cause i was there when you said forever and always

på begäran från vissa personer så kommer här en bild på min nya färg. har ju varit och färgat om håret då jag inte alls var nöjd med det röda hår jag fick efter första färgningen. nu har jag äntligen så brunt hår som jag vill ha! här är typ resultatet. allt det röda är borta, och nu är jag bara en brunettis. det är nice faktiskt




Give me a lifetime of promises and a world of dreams

alla sover förutom jag. jag sitter i min morgonrock och med fårskinnstofflorna på fötterna och kollar på ps i love you. jag har gråtit och kommer antagligen göra det igen. det är ganska skönt, mysigt, avkopplande. ibland behöver man gråta, då kan man lika bra göra det när man kollar på film.

Cool_girl_94

emp var alldeles nyligen med på lilla sportspegeln. hon såg trött ut och åkte konstigt. synd att hon inte vann. det hade varit ganska coolt. men emp är ju inte cool, så jag fattar att hon bara kom tvåa. jättemånga av hennes kompisar skickar nu sms och säger att de såg henne på lilla. de tycker hon har gjort värsta stora bedriften. jag kan då säga att fallet inte är så. de bästa var nämligen på usm, hehe. närå, nu ska jag inte vara taskig. emma är en typisk femtonåring med allt vad det innebär. femton år är en tuff ålder. tro mig. jag har själv genomlidit det året, dock som töntsportistjejen. ha ha ha. men femton var jag iallafall. 

fattar inte varför jag skriver ett helt inlägg om henne. jag menar, så mycket tycker jag faktiskt inte om henne. därför lägger jag upp två bilder på henne. jag tror inte hon kommer bli glad. antagligen får hon ett utbrott, och kommenterar här i min blogg. det märker ni om hon får, jag lovar er.



happy girl i schweiz



inoljade ben för att bli brunare. så himla typiskt emp. närå.

Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova


The well and the lighthouse

idag är jag maggan. maggan som städar. maggan som lagar mat år lillasysters kompisar. maggan som går till monte för att hämta lillasyster. maggan som sedan kommer gå hem med lillasyster. det kommer ta lång tid. tur att jag kan lyssna på musik när jag gör allt detta. förhoppningsvis blir jag hanna ikväll. maggan är ett väldigt fult namn tycker jag. det låter gammalt och husmorsaktigt. passar in på mig då, hö hö. närå, maggan är fint. nej.

Under pressure

än så länge har dagen varit tråkig fast soft. resten av familjen är i mora då emma har åkt ungdomsvasan idag. hon kom tvåa. det är grymt faktiskt. skönt att få hem en förhoppningsvis glad syster sen, istället för en arg och irriterad liksom. skönt är det också att ha hela huset för sig själv. då kan man slöa framför skid-vm, och skidskytte-vm. anders södergren kom tvåa på dubbeljakten och helena jonsson kom trea idag. sverige är bra. förutom tv-tittande så har jag varit ute och promenerat i min ensamhet, skottat massvis med snö, läst en bra bok och självklart sjungit singstar. nu kom familjen hem.

In the valley

okej, speciellt svante, det här är bubo, med emma som kropp. denna underbara skapelse/uggla/snygging som hänger i vårt garage (x2) kommer jag spendera timmar med fram över. det kommer inte bli trevligt då han är tung, svettig och tarvlig. när man går bubo blir man kramad ett antal tusen gånger av småttingar, men även också vuxna. det är så roligt att skratta åt människor på stan, och när man är bubo kan man göra det ännu mer när ingen ser vem som är inuti bubo. man får ont i hela kroppen också, och som man svettas. det är disgusting. det bästa med bubo är att man har chans att få vip-biljett på skidspelen. vad gör man inte för klubben liksom. blä.


I feel so

jag har faktiskt tagit hål i mina öron. jag och lw gjorde det igår. hon var nervös. jag med. men allt gick bra. jag var på väg att klanta till det rejält, men allt slutade bra till slut. lw är en bra tjej. snart börjar alla tävlingar. då blir det lw och jag. yeah. svante blir nog också med på ett litet hörn. yeah.

Svante i en vante hoppades på en puss men fick en tuss fylld med vanilj och även en sill

svante är här. det är mysigt. vi gör inte så mycket. det är mysigt. svante är en poet. det är mysigt. det snöar. det är mysigt. ikväll ska jag träffa martina. det blir mysigt. jag orkar inte skriva något mer. det är mysigt. puss

Oh it’s such a perfect day

det känns otroligt bra att det är lov. även fast provet gick sämst, så kan det här inte bli annat än en bra dag. jag äter glass. jag har sjungit singstar. jag ska äta makaroner och köttfärssås. jag ska se på skid-vm som startar om tjugo minuter. jag ska ner på stan och träffa linnea. svante kommer. ikväll ska vi äta tårta. jag menar, det kan inte gå fel. nu lyssnar jag på musik. beatles, radiohead, anthony & the johnsons och ingrid michaelson.

I want to have control, i want a perfect body, i want a perfect soul

morgonrocken är min bästa vän här hemma. fårskinnstofflorna likaså. det känns tungt att behöva överge dem varenda morgon, men tyvärr så är det nödvändigt. de väntar på mig när jag kommer hem igen. det är skönt med sådana vänner som man vet vart man har. det är knepigt med vänner som man inte vet vart man har, speciellt om man är ett kontrollfreak. skolan och ett biologiprov väntar på mig. stunden är kommen då jag måste byta om. har faktiskt ingen aning om vad jag ska ha på mig. det är ganska dåligt. platta mitt rödbruna hår måste jag också göra. sen borde jag plugga inför provet också. provet kan gå hur som helst. det känns lite sisådär. håll tummarna! 

If i don't live today, i might be here tomorrow

jag är så trött så att jag faktiskt somnade till när jag skrev om mutationer och cancer. ja, jag pluggar inför provet imorgon och det känns verkligen inte bra. men det får gå som det går även om jag hatar att ha den inställningen. efter provet är det liksom lov. det är brabättrebäst alltså. sen är det fredag också och förhoppningsvis ska jag och min vän linnea genomföra vår plan, och sen tror jag att svante kommer hit och myser. det kan bli en bra dag ändå liksom. puss

Chances are you'll probably feel better, if you stayed and played with yourself

pluggkvällen blev till slut en bra och effektiv kväll. nu säger jag godnatt, sov så gott och puss


Listen to the radio, don't you remember, we built this city

plugga. plugga. plugga. plugga. biologiprov på fredag som måste gå bra med tanke på betyget jag vill ha och har chans att uppnå. det blir nog bra. fast det är tråkigt och jobbigt att plugga. rastlös blir jag också.

imorse kom mattis hit. vi sjöng singstar ett tag innan skolan. då hade jag redan sjungit singstar sedan kvart över sju. matten gick bra. jag var bra och sämst då jag började skratta när jag hade vatten i munnen. jag dricker vatten konstant hela dagarna. tror det är bra. engelskan var också kul. mattis, jag och majlinda satt i bibblan och pratade hela lektionen. det var kul och intressant. jag tänker inte berätta om vad vi pratade om. det är hemligt.

imorgon är det torsdag. efter torsdag kommer fredag. det är bäst. puss

Uptown girl

det visade sig att det finns en riktigt gammal favorit på åttiotalsskivan till singstar. jag har genom hela min barndom varit verkligen pinsamt hemligt förälskad i westlife, och speciellt i en av killarna. jag vet inte vad han heter, men det är han med ljust blont hår och som nästan alltid står längst fram och sjunger mest. det var speciellt i den här låten, uptown girl, som jag tyckte han var som läckrast. för att bara klargöra så är jag inte förälskad i honom nu som sjuttonåring. den tiden är över. jag har aldrig sagt det här till någon förrän nu ikväll då emma först fick reda på det, och nu skriver jag det här. lyssna, se och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=Nd3imPZNNOM

What a wonderful world

idag liksom igår har varit riktigt bra dagar. Det konstiga är att jag inte vet vad som gör mig så himla glad, eller jo förreseten. det vet jag nog faktiskt ändå. det är lov snart, vilket ska tillbringas mycket med bästa killen!

dagen idag började med att jag åkte in till frisörcentrum och diskuterade mitt hår, och nu har jag fått en ny tid nästa vecka då dem förhoppningsvis kommer fixa mitt hår lite mindre rött. det känns bra, och jag ska inte till hon som färgade mitt hår senast. det känns väldigt bra. de som umgås med mig dagligen fattar troligtvis varför jag inte vill att hon ska färga håret på mig igen. jag har varit så himla iriterad på henne, haha.

matte efter lunch, och sedan kemi då vi fick ledigt nästan hela lektionen. matteprov har jag också skrivit. det gick faktiskt ganska bra och jag tycker vi fick ett enklare prov än det "normala provet". det är nice. nu är det endast ett biologiprov kvar sen är det lov faktiskt. nu ska jag laga mat och plugga, men först ska jag nog sjunga lite singstar med emma. hon fyller ju faktiskt år idag. jag har hes röst. 

Strawberry swing



Grattis på födelsedagen lilla lillasyster som fyller 15 år idag!


Seasons may change, winter to spring

dagen har faktiskt varit ganska bra. nu blir det stenhårt plugg för imorgon är det matteprov. när det är avklarat så blir det stenhårt plugg inför biologiprovet som är på fredag. sen är det lov. tack gode gud. snart är det vår också. ännu mer tack gode gud

You are the music in me

typisk söndag med jättefint väder och överdrivet mycket snö. jag har varit inne hela dagen, allt för att bli frisk snabbt. har suttit med matteböckerna framför mig hela tiden men den mesta tiden har jag tillbringat i soffan framför vinterstudion. ganska mysigt faktiskt. en vm-medalj i skidskytte har sverige åstadkommit, yeah. nu ska vi koppla in singstar. puss

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din



(mattis bild)

Live and learn

älsklingskusinerna är här och gör mig lite piggare. de är söta, och åh vad det ska bli kul att åka utomlands med dem. presenter fick vi igår också. singstar faktiskt; abba, åttiotal och svenska hits. överdrivet nice. dessvärre så kan jag inte inviga singstar på ett tag då det moderna viruset fortfarande bor i min hals. 


I am he as you are he as you are me and we are all together

saknad kan vara både bra och dåligt. idag är det dåligt.det är helt sjukt hur mycket jag saknar dig

Butterfly kisses

tanten på vårdis igår berättade att hon tror att man blir frisk snabbare om man kör på detox. till frukost år jag kiwi, apelsin och drack grönt te. enligt henne är det bra då man kissar ut det snabbt, och då följer viruset tydligen med. känner mig väldigt äcklig då jag svettas överdrivet mycket, men mamma säger att det är bra. viruset följer tydligen med svetten ut också. överdrivet äckligt, men som tur är så kan man duscha.

jag måste bara få säga att jag inte vet vad jag skulle ta mig till om det inte var alpina vm som jag kan tilllbringa dagarna framför, och om en halvtimme blir det sprinttävlingar i längdskidor, som sista genrep inför vm i längdskidor! nu ska jag duscha bort all svett. mysigt för er att veta.

Om du lämnade mig nu

besöket på vårdcentralen gav inte så mycket mer än beskedet att jag har virus + 39,6 graders feber. kul att vi får främmande hela helgen och jag mår så här jävla dåligt. men aja, jag får vara osocial, haha. efter vårdis gick vi och handlade på hemköp så nu lever jag på kiwisar, halstabletter, yoghurt och mangosorbet. på lördag är det alla hjärtans dag och förhoppningsvis känner jag mig så pass pigg att svante kommer hit! det är nice

Yellow

halsen gör lika ont som igår och mamma har ringt och beställt tid för halsprov. jag har knappt sovit inatt då jag vaknar så fort jag sväljer. jag lever på knäckglass, svartvinbärssaft, och goda tabletter som lindrar halsont. nu ska jag ringa och klaga på frisören som gjorde mitt hår rött, och kräva att hon fixar till färgen. det ska bli intressant då jag bara har pratat högt i typ tjugo sekunder med min röst idag. får prata lite med mig själv först innan jag ringer så att jag vänjer halsen, haha.

dagen kommer spenderas framför tv:n och alpina vm. ska nog se på astrid lindgrens julspecial också. madicken liksom.  

Look how they shine for you

hej rastlöshet. idag har jag:

1. börjat på en bok, och läst ut den
2. druckit te två gånger
3. ätit mat i 45 minuter pga min hals
4. räknat ett mattetal
5. startat datorn fyra gånger
6. lyssnat på bille om och om igen
7. duschat och tvättat håret med schampo tre gånger
8. försökt att sjunga
9. hämtat posten
10. kollat på ett program där de diskuterar böcker (bokcirkel)
11. ätit pepparkakor
12. insett att jag inte kan göra provet imorgon. stannar nog hemma.
13. läst alla mina blogginlägg, och kollat på alla mina bilder på bdb. bra tidsfördriv
14. lyssnat på melodifestivalenlåtarna
15. töntat mig på fejjan
16. funderat på hur jag ska bo på o-ringen, och om jag ska dit

So touch me down in the past

min röst är inte min röst längre. jag kan knappt prata då jag har överdrivet ont i halsen. stannade hemma från skolan idag då jag är sjuk. upptäckte nyligen att nästa avsnitt av gossip girl tydligen kommer i början av mars, verkligen orka. jag som hade tänkt att kolla på det senaste idag. nu ska jag istället ner och dricka mitt mangote och äta apelsin. sen ska jag läsa böcker och plugga matte hela dagen. ganska skönt faktiskt

You do it to yourself

jag kom idag fram till att jag inte har varit hemma en enda dag från gymnasiet på grund av sjukdom. jag har blivit sjuk; ont i halsen, huvudet och hela kroppen.jag kommer inte ihåg hur det känns att ha feber, men antagligen har jag det också. jag blev så överdrivet arg när jag kom hem så att jag satte mig och grät lite över att jag har blivit sjuk. jag som äntligen, verkligen äntligen, kände att träningarna började gå lätt och att konditionen har förbättras. men nej, jag ska så klart bli sjuk, och börja om från början sen igen. matteprov på torsdag.

jag är numera brunett. jag skulle gilla det om det var mindre rött. ska tvätta håret tio gånger imorgon för att det röda ska försvinna. bajs. hon som färgade håret på mig måste ha varit färgblind då hon tydligen tror att detta är min naturliga hårfärg. mamma reagerade precis så som jag trodde. jag ger er bara en bild på halva mitt ansikte då jag är äcklig, röd och skabbig. mitt bebishår är också färgat och sticker ut. det ser fult ut.  



jag saknar svante

But then again no

skolan var en mardröm då jag var överdrivet trött och ebbas frånvaro gjorde inte direkt dagen bättre. kemin var värst då jag inte kommer ihåg ett skit från genomgången. jag somnade pyttepytte lite, verkligen pytte. men det var bra, för sen blev jag pigg och labbade som aldrig förr. prov i matte d på torsdag vilket innebär att jag måste plugga in alla trigometriska formler som är totalt oanvändbara. senare blir det förhoppningsvis ett lika härligt skidpass på lugnet som i torsdags. det var grymt, jag var ganska grym, och det kommer jag vara ikväll också. snart är det helg, och lov. det gillar vi.

Dancing queen

jag har verkligen haft en perfekt helg med världens bästa människor. igår åkte jag, mattis, ebba och linni till leksand för att invadera svante och hans lägenhet med oss själva och alla våra saker. ja, vi hade överdrivet mycket saker med oss. dagen började bra med mycket skratt och incidenter som vi inte bör nämna så därför lämnar vi det nu. tårarna rann iallafall pga skratt. då har man kul.

efter en promenad på tjugo minuter (+ många klagomål från mina kära väninnor) från bussen hem till svante, så kom vi äntligen in i värmen och hem till svante. vi lagade mat, hade det mysigt, prövade outfits, fotograferade och gjorde ordning oss för party i lakke.

vi kom till partyt. vi hälsade på leksingar. vi dansade. vi sjöng. vi spelade piano. vi posade för kameror. vi gick på toa ett antal gånger. vi hade kul. vi åkte hem. vi åt chokladbollar och checkade fejjan. vi sov.

bra helg alltså + bilder finns på ebbas blogg, och sen hoppas jag att mattis gör ett album på fejjan.

Day before you came

det är lördag. bästa tjejerna och jag åker till lekke idag. vi är pepp och det ska verkligen bli överdrivet kul. jag har ingenting att ha på mig. det är sämst, men äh. det löser sig alltid. ni är bäst, och vi kommer ha så jävla kul, som alltid.

The blues are still blue

yeah, klumpiga jag har klumpat till det igen. den här gången skulle jag göra en pajdeg och maskinen började låta konstigt och till slut även ryka och osa bränt. bravissimo. fast degen hann bli klar så jag slapp göra det för hand, vekrligen tack flr det.

biologiarbetet är inlämnat och det känns underbart, även fast det är det sämsta arbete jag någonsin gjort. pinsamt dåligt faktiskt med bara massa av fakta, och knappt några egna funderingar alls. det suger, men nu är det inlämnat på pingis iallafall.

jag tror jag håller på att bli sjuk faktiskt, har överdrivet ont i huvudet och fryser. får verkligen hoppas att jag inte blir sjuk då vi åker till lekke imorgon! :))))))))

helt sjukt vad osammanhängande detta inlägg blev, men det är väl jag just nu, osammanhängande.

I am the city

två timmar tennis var kul. soft att slippa skolan resten av dagen. tyvärr så var klas den bästa tennisspelaren, men jag var obesegrad fram till att jag spelade mot klas, och matchen var mycket jämn men sen tappade jag tålamodet och klasse vann. picknick hade vi också på en filt som mattis hade med sig. cider, kladdkaka, saft, snickerskakor och chokladbollar. det var gott.


Mattis och Klasse!

Jag ramlar glada gatan fram

gårdagens avslutningsparty för fransisarna blev en lugn historia. usch vad fransmän verkligen luktar illa. vi var inbjudna för att vi skulle vara underhållning i form av musikspelande, fast jag åkte dit ändå även fast jag inte var med och spelade. vi åt mat, lyssnade på musik, drack kaffe och hade kul. mattis var lucia.

idag har vi friluftsdag, och vi ska spela tennis!!!!!!!!! det är verkligen så där många utropstecken då jag nästan aldrig har spelat tennis förut. klas har bakat kladdkaka och jag tar med mig kakor = en tennisfika. tennisoutfiten är inte klar, vilket suger, men får försöka lösa det på något sätt.

But this time I'm not gonna tell you why that is

okej, mina vänner. jag vet att jag är jobbig men på tisdag morgon har jag tid för färgning/slingning osv. jag har absolut ingen aning om hur jag vill göra med håret. frisören som klippte mig förra veckan tyckte att jag skulle tona hela håret i en blond nyans. det trodde hon skulle bli bra. jag tror däremot inte alls att jag vill vara ultramegafjortisblond igen. den tiden är över (ja, jag har haft den färgen på håret). funderar faktiskt på att bli brunettis, då nyanserat i flera olika bruna och blonda färger. fast nej, jag vet inte. jag kanske bli jätteblek?! kanske borde satsa på att fortsätta vara blond. fan, jag ångrar att jag har förstört mitt hår. en gång itiden hade jag en normal färg på håret, fast det var ganska längesedan. jag behöver hjälp.

puss världens bästa människor. inte puss alla irriterande människor.

Lovelight

det blev en tiodag idag också då gerran gav oss ledigt från engelskan. verkligen ovanligt henne, men såklart mycket soft. jag har ont i magen. det är inte bra. nu ska jag skriva om lite dinosar, och sen ska jag träna. helst av allt så vill jag lägga mig i min säng och läsa harry potter. fast det bästa skulle vara om jag var i leksand eller svante i falun


Take a chance on me

dagen har varit bra. mattis, ebba och jag vann tvåltävlingen med vår tvål "mossberget". vi är bra och godiset var gott! nu ikväll så har vi sprungit järlindsintervallerna och det var överdrivet jobbigt verkligen. det är en så härlig känsla efter att man har tränat hårt, det kryper i benen och träningsvärken är på väg. ganska skönt faktiskt. det låter jävligt konstigt men så är det.

1. och nu är vi pepp inför helgen.
2. andra avenyn väntar, soffan likaså
3. puss

Everything went upside down in a second and I couldn’t go back to sleep

Jag älskar verkligen tisdagar, då tisdagar betyder ledig förmiddag och endast två lektioner. Åt faktiskt fil (inklusive överdrivet mycket müsli) till frukost, vilket jag inte brukar göra normalt då jag för det mesta alltid äter havgregrynsgröt. Mackor med ägg, kaviar och ost blev det också. fil och äggmackor passar vekrligen inte bra ihop, så jag skyndade mig upp och borstade tänderna, men den äckliga smaken satt kvar i munnen då vi bara har tandkräm som smakar typ vin. ö v e r d r i v e t  äcklig är den.

jag har kollat på det nya gossip girl, lyssnat på billie och pluggat effektivt. nu ska jag bestämma dagens outfit och sminka mig, innan det är dags för matte och kemi. ikväll bjuder jag på soppa efter träningen!

Billiefavoriten, lyssna!

 

Overdosing with you

tvålen blev en grön grej med rosa och vita minder grejer på. den luktade äckligt (alltså inte som det var meningen; hello kitty-body splashen som jag snott från maja) och såg inte ut som en tvål. det var mer som förstorat badsalt (läs klumpar).

vi hade värsta idén för att charma sunken och vinna godiset, men allt sket sig och nu har jag rosa fingrar, och ett rosa hjärta mitt över hela handflatan som inte borde vara där. det är fult och äckligt. nu ska jag plugga hela kvällen, annars får jag inte åka till leksand i helgen.

Curiosity

igår fick jag ett sms av svante där han undrade vilka frida och åsa är. för er som inte vet så är det mina nyfikna mostrar, haha. de hade då tydligen skickat ett privat meddelande till svante på fejjan och frågat hur det var med honom. caps lock så klart också = hysteriskt. värt att understryka är att de aldrig har träffats! väldigt sneaky mostrar, men överdrivet kul, hahaha!

sen idag när jag kollade fejjan hade en av mina mostrar skrivit lite lagom oskyldigt i min logg att det var kul att ett meddelande från svante, hahaha.

de märks att de är släkt med min mamma. hon är överdrivet nyfiken oberoende vad det än gäller. jag är också nyfiken. alltid verkligen, men det är bra! nu ska jag till skolan och vara smart. vi ska göra tvål på kemin och jag ska inte klanta till det som jag gjorde förra gången. då blev det ingen tvål bara stenhård tvålmassa som inte fungerade som en tvål. så jag har egentligen aldrig gjort en tvål.

On our own we are weightless

jag + musik + dator + biologiuppsats + matte d + skidåkning = söndagen den första februari

meningslöst. besvikelse. irritation. jag trodde jag förstod. tydligen inte, och det är det

RSS 2.0