Onsdagen den trettionde november tvåtusenelva

sex timmar lång inventering på maxi, och nu har jag ont i hela kroppen ungefär. imorgon väntar jobb på monte mellan 8 och 15, och från 16 jobbar jag stägningspasset på maxi. julkväll och jag vågar inte tänka på hur mycket folk det kommer vara i affären. för övrigt ser jag fram mot fredag då jag tar tåget till norrköping och fina vänner!

I can pretend that I'm not lonely but I'll be constantly fooling myself,I can pretend that it don't matter but I'll be sitting here lying. Some say love ain't worth the buck but I'll give every dime I have left to have what I've only been dreaming of

fint och så sant

CLAPHAM COMMON - NOVEMBER 2010

novemberdag i london för nästan precis ett år sedan. just den här morgonen när jag tog pojkarna till nursery låtsades vi att vi var i afrika och letade djur. lilla f hakade upp sig och lät som ett lejon hela vägen till skolan, och c överlevde alla faror som afrikabesöket innehöll medan jag blev uppäten av krokodiler gång på gång. jag frågade kidsen hur jag kunde återuppstå hela tiden och c svarade att det var för att han inte ville att jag skulle försvinna. ett av alla fina minnen jag bär med mig från tiden i london.

Nu har jag hackat mig in på Hannas blogg igen

Om jag var hemma i Falun nu skulle jag först krama dig så det känns sådär konstigt som det gör när vi kramas eftersom att vi inte brukar kramas så mycket med varandra. Sen skulle jag prata utan stopp i flera timmar och du skulle bara skratta, skaka på huvudet och fråga för femhundraelfte gången vad det är för fel på mig. När helgen är över har jag längtat ihjäl mig efter Mora och skidgym tusen gånger och du tycker kanske att det är lite skönt att jag åker, en helg åt gången räcker liksom heheheee. Det jag egentligen vill säga är att jag saknar dig jättemycket faktiskt och att jag önskar att det är en sån där helg just precis nu!! /E

OFFICE PARTY

lite så här såg det ut i lördags innan vi gick vidare till magasinet för maxis personalfest. en kväll fylld av fina kollegor, god mat, stand up av thomas järvheden, och dans hela natten!

WE ALL WANT LOVE


WHAT I WANT

snow, just loads of snow. and i want it right now.

Now you're just somebody that i used to know

le love

LYCKA


Tisdagen den åttonde november tvåtusenelva

hänger på en fin skola på dagarna, jobbar en del kvällar och helger på maxi, tränar och tar hand om lillasyster som är sjuk. ser på serier, funderar på julklappar och framtiden, lyssnar på mysiga playlists, och lagar mat. längtar efter kyla och snö, skidåkning, och december. saknar london, livet som au pair, och bästa vännerna som inte bor där jag bor. november baby.

Måndagen den sjunde november tvåtusenelva

en ledig förmiddag med långfrukost och maja som sällskap då hon är sjuk. om några timmar börjar jag mitt sex veckor långa jobb som resurs i 6-9:an på montessori. so excited!

BIRTHDAY PARTY

igår firade vi min moster som hade stort födelsedagsparty. god mat, jobb i baren, och timmar av dans. så himla kul och fint att dela en sådan här toppenkväll med min älskade famlj och släkt, och jag hoppas (tror) att min moster hade minst lika kul som jag hade det. det var länge sedan jag skrattade tio timmar i sträck!

NOVEMBERJUL

det är lite mindre än två månader till julafton och jag har redan börjat firandet?! sedan jag kom hem från london förra veckan (där det var julpyntat överallt) har jag ätit lite för många pepparkakor och lussebullar på jobbet, köpt ett cosy christmas-te, ett ljus som doftar pepparkakor, och placerat två röda blomkrukor i mitt fönster. så himla mysigt, även fast det bara är början av november...

Torsdagen den tredje november tvåtusenelva

åh det är så bra att ha lillasyster för mig själv i några dagar då hon är hemma på höstlov. jag har precis bjudit henne på nybakta scones och varm choklad med vispgrädde, och snart ska vi cykla in till stan för lite förmiddagsshopping. ha en fin torsdag!

RSS 2.0