Cake boy

en av alla saker jag kommer sakna med london är närheten till caféer var du än befinner dig. starbucks, costa, café nero + alla små mysiga caféer som inte ingår i någon kedja. hela morgonen har jag hängt på cake boy i battersea reach, druckit a soya cappuccino, läst en pocket och bara kollat på människor. under mina timmar jag drack mitt kaffe tillverkade bagaren en specialbeställd chocolate cake till mig som jag nu har gett till familjen as a thank you/good bye gift, så ikväll blir det tårtkalas!

There are places i remember all my life, though some have changed. some forever not for better, some have gone and some remain. all these places had their moments, with lovers and friends

ikväll ska vi göra scrapbooks och kramas så mycket som möjligt. gråta tårar och lova varandra att det bara kommer gå två månader innan vi ses igen. min fina norski


Primrose hill park






bilder från en fin söndag i primrose hill park. det är helt galet vad jag älskar north west london och jag är helt säker på att det är här jag kommer bo när jag flyttar tillbaka!

Midsummer in hyde park







i lördags hängde firade vi midsommar i hyde park med tusentals svenskar och andra coola människor som ville dansa runt en meterhög midsommarstång. vi picknickade, drack vin och hade det supermysigt samtidigt som bon jovi spelade lite längre bort i parken. på kvällen drog vi vidare till bond club och dansade hela natten!

Måndagen den tjugosjunde juni tvåtusenelva


32 grader varmt och jag lekt i barnens miniswimmingpool hela morgonen. nu: parkhäng med glass och magazines. livet alltså.

TIFFANY & CO



wow alltså ni förstår inte hur otroligt chockad jag blev när det visade sig att min avskedspresent från min fina värdfamilj bestod av detta halsband från tiffany & co! hur många gånger har jag inte beundrat halsbanden från tiffany på selfridges?! en av de finaste presenter jag någonsin har fått, och nu känns det ännu jobbigare att lämna den här fina familjen.

GLAD MIDSOMMAR

organiserat kaos. lagar mat, facebookar, packar, tvättar, planerar morgondagens midsommarfirande i hyde park, bloggar, prövar kläder, packar lite mer, försöker få barnen att somna, ser på geordie shore, äter diary milk wholenut chocolate, försöker förstå hur man binder en midsommarkrans. allt detta samtidigt som jag mest tänker på att jag befinner mig på heathrow om en vecka, hurvida det känns bra eller dåligt, och hur otroligt säker jag är på att jag kommer flytta tilbaka hit. till london. lots of love!

Onsdagen den tjugoandra juni tvåtusenelva

planen för dagens lunch break var att börja städa ur mitt rum och packa ner ett år i två väskor. jag tröttnade efter fem minuter och kollade istället genom alla bilder jag har på mina kids och åh vad jag önskar att jag kunde visa dem för er men barnen är inte mina och det känns fel att publicera bilder på någon annans barn.

så iallafall, nu sitter jag här med tårar i ögonen samtidigt som jag skrattar åt filmerna på f, bilden på c när han har en stor orm runt halsen och ler det största leende jag någonsin sett, bilderna på d den där kvällen då vi hade en riktig girl night bara hon och jag. om jag känner mig själv rätt så kommer jag vänta med att packa så länge som möjligt, jag har liksom inte riktigt förstått att det är så kort tid kvar

Tisdagen den tjugoförsta juni tvåtusenelva


det är kvällar som den här jag nästan kommer sakna mest. när jag skyndar mig till tuben direkt efter att jag slutat för att åka till synne aka my wife i st john's wood. när vi skrattar så att vi ligger dubbelvikta på golvet, lagar mat tillsammans, pratar lite för högt på tesco. b&j chocolate fudge brownie är ett måste en sådan här kväll, likaså tusen kramar och gossip.

DINNER/PARTY/BRUNCH





bilder från min näst sista helg här i london. i lördags regnade det och vi hängde på st john's high street, shoppade second hand och myste i synnes lägenhet med vin och ansiktsmasker. på kvällen mötte vi upp vänner på maddox för middag och sen drog vi vidare till cuckoo och dansade hela natten, sjukt kul! i går möttes vi tjejer upp i soho för en riktig gossip brunch at the breakfast club. Hett tips om du ska till london då maten är helt otrolig!

Fredagen den sjuttonde juni tvåtusenelva

mina host parents är på royal ascot (vill också!!!!!) vilket innebär att jag har barnen hela dagen med hjälp av deras granny. f och jag har haft en så himla mysig och rolig morgon med fika på café nero, music class och bus här hemma. helt galet hur kul det är att spendera dagarna med en tvååring, särskilt när han vill dansa till lady gaga om och om igen. om en timme ska jag med c på ett leaving party och sen efter det ska granny ta med oss till pizza express för dinner. life is good!

Notting hill



en dag hängde vi i notting hill, besökte gallerier och inredningsbutiker, lunchade på kitchen & pantry, och älskade det faktum att portobello road inte var full med turister. fin dag som följdes upp med en kväll hos synne med middag, vin och chocolate fudge brownies. vardagslyx!

Torsdagen den sextonde juni tvåtusenelva

mina hunters läckte in idag när jag lämnade barnen på skolan vilket säger ganska mycket om vädret i london just nu. vill ha sol och sommar så att jag kan njuta av mina sista veckor. hänga på uteserveringar, ha picnics i parkerna, bära klänningar och shorts utan att frysa, gå långpromenader längs themsen osv. dock så njuter jag ändå, och och älskar mitt liv här lite för mycket för att det ska bli ett enkelt hej då.

Kensington roof gardens






saturday night. vin + ost med norskisarna, pre drinks på en pub på high street ken, och sen var vi redo för kensington roof gardens. a lots of dancing, nice crowd of people, champagne, and a very cool venue. toppenkväll helt enkelt. dock blev vi lite ledsna när vi insåg att flamingosarna inte längre fanns kvar på klubben. jag som hade sett fram mot att dansa med livs levande flamingos.

Selfridges shoe gallerie




om man har några timmar över eller är galen i skor som mig kan jag verkligen rekommendera selfridges shoe gallerie här i london. igår var missionet att hitta en outfit för kvällen men synne och jag ended up på selfridges och kollade på skor i stället. dagar som igår önskar jag att jag var gjord av pengar... bootsen från alexander wang är de mest perfekta jag någonsin sett

Söndagen den tolfte juni tvåtusenelva

en hemlagad sunday roast tillsammans med familjen kommer vara ett av alla minnen jag tar med mig från london. jag ätar aldrig med familjen utan lagar min mat efter att jag har slutat jobba så när min host mum bjöd in mig till dagens roast blev jag verkligen superglad. så himla god mat och mysigt att hänga med hela familjen. ett perfekt avslut på en fab weekend. bilder från helgen kommer senare!

Fredagen den tionde juni tvåtusenelva

befinner mig i mitt weekend home hos synne. det ær lite så det har blivit då jag i princip alltid bor hær under helgerna, och som jag ælskar det. north west london ær verkligen ett område som jag i framtiden kan tænka mig att bo i om jag flyttar hit igen. så himla mysiga stællen som parker, high streets, villages osv samtidigt som det ær næra london town. perfekt helt enkelt. ikvæll myser vi hær hemma med movie and ice cream. imorgon væntar morgontræning, matmarknad, shopping och sen på kvællen kensington roof gardens tillsammans med norska och svenska tjejer! jag lever och gør allt før att ta vara på den lilla tiden som ær kvar innan jag åker till sverige xxx

Här blev jag den jag är, är kommer jag förbli. här har jag längtat bort. här har jag känt mig fri. här har jag blickat framåt, men ofta tittat ner. jag är nog inte det du drömmer om men jag är det du ser

när jag satt på det lilla mysiga italienska caféet i uppförsbacken till clapham south och försökte planera min framtid. när jag gick över the common ikväll och förundrades av alla människor som är i rörelse här hela tiden. när jag åkte buss hem från clapham common efter ett fint biobesök. och nu innan jag ska sova. hela dagen har jag lyssnat på melissa horn. ibland har jag sådana dagar, då jag kan lyssna utan att tröttna.

För jag kommer alltid ha london


den sista månaden i familjen och jag har aldrig hatat avsked så mycket som nu.

Söndagen den femte juni tvåtusenelva

a hungover sunday som har spenderats i sängen med movies, b&j, choklad och vatten. helt okej måste jag erkänna, särskilt när det regnar ute och norski bjuder på pasta with chili marinated king prawns. fab!

BBQ party


igår hostade min värdfamilj ett stort bbq party i vår garden och vi hjälpte till med servering. pimms, god mat, och sunny weather gjorde partyt till något alldeles extra. att vi sedan hängde med mina värdföräldrar och gästerna några timmar efter att vi jobbat klart gjorde inte dagen sämre. efter ännu lite mer pimms avslutade vi lördagen med utgång på northcote road! så himla rolig dag. önskar att alla dagar kunde vara som denna.

Dorset








ni anar inte hur fina dagar jag har haft nere i dorset tillsammans med min värdfamilj. barnens granny and grandpa äger en farm mitt ute på den brittiska landsbygden med views som är helt otroliga. och huset sen. så himla mysigt med murgröna klättrandes på fasaden, och vart jag än befann mig så kändes allt så himla brittiskt. de små byarna vi åkte genom såg alla ut som dem i morden i midsomer.

i tisdags besökte vi longleat safari and adventure park. car safari med apor ätandes på nummerplåtar, giraffer, lejon, tigrar osv. i onsdags besökte vi shaftsbury för att beundra ännu en helt otrolig utsikt, äta englands bästa doughnuts och bara mysa omkring i solen. igår stannade vi hemma på farmen; hade vattenkrig, lekte med lammen,  och lästa sagor i solen. på vägen back to london passerade vi stonehenge! en av de bästa veckorna någonsin här i englad, och om du har möjlighet; åk till dorset!

RSS 2.0