Onsdagen den trettionde mars tvåtusenelva


och exakt när blev det slutet på mars vilket innebär att jag åker till sverige om två dagar?det ska bli så himla mysigt att kramas med min älskade familj, hänga med emma i mora några dagar, och tillbringa nästan en vecka i bruksvallarna. och nu gör jag allt för att vara så busy som möjligt idag och i morgon, allt för att det ska bli fredag snabbare. tror jag har lyckats ganska bra. have a nice wednesday!

Primrose hill


vad jag vill ha: sommarvärme och brunbrända ben. skyhöga heels från kurt geiger och en svart maxiklänning med öppen rygg från acne. långa ljusa nätter och kvällspicknickar med jordgubbar + vin. en hundvalp och en stor tallrik med fil. men mest av allt vill jag ha kärlek

Söndagen den tjugosjunde mars tvåtusenelva

jag har sedan jag flyttade hit till london lärt mig att älska söndagar, och den där ångesten inför en ny vecka var det länge sedan jag kände. söndagar är en fin veckodag, särskilt när den tillbringas på en picknickfilt i sluttningen till primrose hill med solen värmandes och fina vänner att skratta tillsammans med. att sedan äta italiensk glass från gelato mio som uppvärmning inför kvällens biobesök är liksom inte heller fel. och vilket biobesök sen. nästan två timmar tittandes på en screen som visar en ed westwick som äntligen pratar sin engelska engelska. synnes och mitt nästa plan i livet; bli chalet girls! fin söndag, nu peppar jag inför fyra arbetsdagar och sedan sverige på fredag!

There are places i remember all my life, though some have changed. some forever not for better, some have gone and some remain. all these places had their moments, with lovers and friends









igår var det sju månader sedan jag flyttade hit till london. det finns inte så mycket mer att säga än att jag fullkomligt living the dream, och att beslutet att flytta hit är det bästa jag någonsin tagit.

Lördagen den tjugosjätte februari tvåtusenelva

tittar på tinkerbell and the great fairy rescue tillsammans med c och d. när de försöker gömma sig bakom mig då filmen blir läskig, och hur de kramar mina händer lite extra under sorgliga bitar. det är sådana här stunder alla de där blandade känslorna kommer upp igen, de som jag ständigt försöker undvika att inte tänka. bara tanken på att jag någon dag måste berätta för dem att jag inte kommer stanna här för evigt känns i hela kroppen.

Sometimes you just need to distance yourself from people. if they care, they'll notice. if they don't, you'll know where you stand.

true. this cold is killing me. huvudvärk, täppt näsa, halsont. drogar ner mig själv med tabletter som antagligen är förbjudna i sverige. sen när finns det all-in-one-klasplar som tar bort pain för allt, och då menar jag verkligen allt? mm älskar london och superdrug. igår kollade jag californication, och köpte nattgodis. idag ska jag jobba några timmar över lunch, och sedan ikväll babysitta. och nu räknar jag ner dagarna till mitt holiday in sweden!

Torsdagen den tjugofjärde mars tvåtusenelva

undrar om det är så här det känns att ha feber?

Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the time since you've talked. it's about that very moment when you're doing something and wishing they were right there

och varje gång jag får mail angående vårens läger och tävlingar hugger det till lite i hjärtat. som jag saknar orienteringen, resorna, människorna, stämningen på tävlingar, tisdagsträningar, jungfrubergsrundor med linnea. det där som så länge var bland det viktigaste i mitt liv har liksom försvunnit, och det känns lite för mycket ibland.

Onsdagen den tjugotredje mars tvåtusenelva

hej mina vänner, tänkte bara berätta att jag lever (dock med en förkylning som dödar mig) men att jag prioriterar 20 grader och sol istället för att hänga här vid datorn. det är helt galet fint väder, och nu, nu är det vår på riktigt!

Söndagen den tjugonde mars tvåtusenelva


en fin dag med några extra jobbtimmar, camdenhäng, och pannkaksmiddag hos synne.

I turn my face up look at the dancing clouds. i got no rush to anywhere. i'll stand right here and take this day in. the time is now



fredag. electricity showroom och catch. jag hade nästan glömt bort hur otroligt roligt man kan ha det i east london.



lördag. promenad längs themsen in till london bridge och borough market. köpte picknickinnehåll och hittade en parkbänk där solen värmde så mycket att det nästan kändes som svensk sommar. härlig dag!

Lördagen den nittonde mars tvåtusenelva

igår drack vi öl i east london, dansade till rihanna och misstog skotska för ryska. idag vaknade vi av att solen sken in genom gardinerna, och hittade en termometer som mätte 28 grader i solen. hur galet är inte det? timmar har spenderats ute i solen, picknick har ätits vid themsen och vi har besökt london borough market. nu: jobba extra, och sedan ikväll ska jag babysitta. life is good mina vänner. mer än bra

March - top ten

varm saft, surdegsbröd, skype med synne, och den här listan. babysitting night!

When the sun comes out there'll be blue birds 'round my door singing

det är när solen skiner som vi har det som roligast. då klär vi på oss ytterkläderna och tillbringar timmar ute i the garden. vi leker lekar, hoppar på studsmattan, spelar fotboll, pratar med våra vänner parakiterna, har scooter races, bygger upp en supermarket, eller bara chillar i solen med solglasögonen på. men det vi tycker är roligast är att leta efter bugs, worms and spiders. gissa om vi är excited inför våren och sommaren, jag och mina söta london kids?

When you smile the sun it peaks through the clouds. never die for always be around and around and around

efter ett löppass och sedan lunch på ett café inne vid northcote road mår jag fortfarande som en prinsessa. det är så varmt att jag endast behöver en blazer över min tunna vita skjorta, och det kittlar i näsan av alla dofter från hägg, nyklippt gräs och stora rosenbuskar. vår! att jag sedan har middag inbokad med synne ikväll gör inte direkt dagen sämre. hur mår ni mina vänner?

Tisdagen den femtonde mars tvåtusenelva

förra veckan hade jag en liten tycka-synd-om-mig-själv-vecka, dock utan någon som helst anledning, och hängde mest här hemma hela veckan vilket resulterade i rastlöshet och för många tankar om framtiden. i natt har jag sovit tio timmar, och mår nu som en prinsessa. idag vänder jag blad och ska bli supersocial då det faktiskt är mycket mer värt att hänga med människor i verkligheten än att trycka på uppdateringsknappen på facebook at least 10000 gånger under en och samma kväll i hopp om att någonting kul ska hända, vilket aldrig händer. nu ska jag leva varje dag som om det var den sista i london!

Måndagen den fjortonde mars tvåtusenelva


i lördags sa synne hej då till elephant and castle, och igår flyttade mattis ut lägenheten de tidigare delade så det har varit en riktig moving out weekend. dock en väldigt nice sådan. utgång i lördags och bakisdag igår med caféhäng och promenad i regents park då synne numera bor endast 5 minuter från parken. avslutade helgen med tacopajmiddag hos mattis i hennes nya flat!

Fredagen den elfte mars tvåtusenelva

om tre veckor (!!!) befinner jag mig i sverige och önskelista på mat börjar redan ta form i mitt huvud. det är nog en av de sakerna jag saknar mest, att äta långa middagar med min älskade familj. bara prata, skratta, ha det mysigt och äta riktig hemlagad mat. och vad jag älskar att det är fredag. ett spinningpass är avklarat och jag har en busy afternoon framför mig. ikväll väntar babysitting med mattis som sällskap. glad fredag!

Du bara får mig att hänga kvar för jag tror, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte har hänt än

hörde min värdmamma skrika/jubla/skratta om vartannat och jag skyndade mig dit för att se vad som stod på. det visade sig att f lyckades bajsa i pottan för första gången någonsin. tidigare i veckan upptäckte vi att han är rädd för att se sitt eget bajs och har sedan dess vägrat bajsa, därav kvällens uppståndelse och glädje. vilken lättnad det var att spola ner bajset och säga "bye bye mr poo". arbetsskadad eller bara otroligt glad över att få möjligheten att se mina au pair-barn utvecklas?

Ditt skratt sjöng nio liv, och jag flög för nära solen. du blev mitt favorittidsfördriv, och du visade mig stjärnor och jag gav dom nya namn

bryter min inte-dricka-kaffe-i-veckan-deal efter en dag, städar toaletten och målar naglarna chockrosa. planerar helgen, inför ett köpstopp för svarta saker, saknar mina lillasystrar, diskuterar hur man bäst genomför potträning och utbringar som stolt au pair ett "hurray" och ler ett lite för mammigt leende varje gång f kissar i pottan. en helt vanlig torsdag helt enkelt

Torsdagen den tionde mars tvåtusenelva

på något sätt hade jag helt glömt bort hur otroligt gott stuvade makaroner + ketchup blandad med svartpeppar är. wow alltså. nu: leta efter det perfekta utefiket då det nästan är soligt ute, dricka kaffe, och läsa ut min pocket och börja på en annan. life is good

Onsdagen den nionde mars tvåtusenelva

onsdag. ganska jobbig mitt-i-veckan-dag. gjorde dock det bästa möjliga av den och åkte till elephant and castle för att äta middag med synne + gossipa då vi inte har setts på en hel vecka. hoppas din onsdag har varit fin, om inte kan du lyssna på låten nedan som spelas non stop på radio. så himla bra. godnatt!


Tisdagen den åttonde mars tvåtusenelva

dagens besvikelser: att få reda på att nästa avsnitt av gossip girl inte kommer ut förrän i april, och att jag måste tacka nej till min första riktiga jobbintervju då jag uppenbarligen befinner mig lite för många mil från falun. inte ok.

I will try, i just need a little time to get your face right out of my mind. to see the world through different eyes


det är bara början på mars och jag undrar om det är möjligt att häggen redan blommar här? det doftar så himla mycket vår nu och vi spenderar hela dagarna utomhus i trädgården eller i parken. bara tanken på att det kommer vara minst så här fint i månader framöver, att det kommer vara ljust längre på kvällarna och att jag kommer att uppleva detta i london tillsammans fina människor. det finns liksom inte ord för att beskriva hur bra det känns. nu: power walk och sedan pannkakor. det är ju faktiskt pancake day idag. och internationella kvinnodagen. och fettisdagen. mycket att fira helt enkelt!

Måndagen den sjunde mars tvåtusenelva

när vi lyssnade på radio och you're the one that i want spelades samtidigt som jag sjöng med lite för högt och falskt:

f (2 yrs): - f love this song
h: - really?
f: yeeees, and f loves hanna

kramarna, pussarna, och det där lilla busiga leendet. till och med när han blir arg och säger "poo poo head hanna all day long" om och om igen är han så otroligt söt.

Another sunny day

det är nästan så att mitt ansikte bränner efter tre timmar timmar ute i solen. power walk, claphams bästa kaffe, en bok, musik och SOL. det är vad mitt lunch break har bestått av. nu anar inte hur otroligt vackert det är här idag, och jag vill bara ha mer av allt!

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera. och mina tankar och minnen står mig upp i halsen men mycket vill ha mera

det är nu jag inser att jag har skjutit upp på det här alldeles för länge, antagligen på grund av att jag är rädd för att byta ut mitt liv här i london då jag aldrig har mått så bra som jag gör just nu. framtidsplaner skrämmer mig då jag inte vet vad jag vill. right now everything's a mess och tusen tankar rör sig i mitt huvud om allt, och det gör mig så otroligt förvirrad. komplisert helt enkelt.

Söndagen den sjätte mars tvåtusenelva


the bag. min nya kärlek som kostade lite för mycket men som är så perfekt en väska kan vara. a lazy sunday med fika på ett mysigt litet café och sedan vidare till mcdonalds bara för att kunna streama avslutningsdistansen på skid-vm. ikväll ska jag ägna mig åt att fundera ut vad jag vill göra i framtiden. mitt cv måste uppdateras, jobb sökas och utbildningar likaså.

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still för alla oss som aldrig vet vad vi vill

det låter antagligen helt galet men jag spenderade nästan åtta timmar för mig själv strosandes i west end, och njöt så av det. shoppade lite för mycket, fikade tre gånger, iaktog människor. mådde bra. mår fortfarande bra. hann även med en middag med linnéa på en restaurang i china town, och bio vid leicester square!

So when you feel it's all pretend then you look into my eyes. just say one true thing like you mean it. and, baby, just look into my eyes

att börja dagen med en löprunda måste vara bland det bästa som finns, speciellt när kroppen känns pigg och benen snabba. det går riktigt bra nu med träningen, och jag ska göra allt för att den känslan ska hålla i sig! nu snart ska jag åka in till oxford street för lite lördagsshopping, och resten av dagen är faktiskt helt oplanerad vilket känns riktigt skönt. glad lördag!

In the end, we only regret the chances we didn't take, the relationships we were afraid to have and the decisions we walted too long to make

så lev livet nu

Torsdagen den tredje mars tvåtusenelva


en nackdel med att bo i london är att skidsporter inte existerar, dvs intresset för vm är obefintligt. tur att svt play har öppnat upp deras utlandsspärrar på en del klipp så att jag iallafall någorlunda kan hänga med vad som händer i oslo. northugs kommentar angående jesper modin gjorde min gårdag, och likaså den här bilden. om jag är avis på synne som åker hem till norge för att se allt live? du skulle bara veta!

Onsdagen den andra mars tvåtusenelva

och just nu vet jag inte hur jag någonsin ska kunna klara av att flytta från london. life is good

RSS 2.0