I feel fine

grattis till tvillingarna idag alltså! :))) det firas med knytis och party ikväll!

dagen har varit kul. har varit uppe i stugan hela dagen på "tjejträff". sprang först distans i nittio minuter vilket har gjort mig totalt slut i hela kroppen inklusive huvudet, hahah. vi bastade och åt apelsin och sedan lagade vi en riktig lunch med efterrätt och allt! nice alltså!

nej nu måste jag göra mig i ordning, största probbet är väl outfiten. har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. apa


Fascination

leksand var bäst. svante är bäst. jag går mest och ler hela tiden känns det som. imorgon är det tjejträff/ träning, och linni och olofs födelsedag! det gillar vi

Let it fall

om typ en timme åker jag till leksand och tillbringar eftermiddagen och kvällen med svante. det kommer bli bäst

And for a minute there, i lost myself


Haiti

jag måste faktiskt få skryta lite. jag har varit överdrivet bra den här morgonen. även fast jag är ledig så ställde jag klockan på halv åtta och planerade att börja med biologifrågorna tjugo i nio då vi normalt börjar skolan, och sedan jobba effektivt till klockan tio då biologilektionen slutar.jag klarade det faktiskt. jag har nästan gjort alla frågor, har bara hälften av de till kapitel sex kvar. nu tar jag en kaffe- och chokladbollspaus men ska nog ner och skriva klart biologin nu.

jag tycker faktiskt att det är intressant med DNA och gener osv, och jag längtar tills vi ska börja och diskutera runt genteknik. har läst en del om cancer också vilket också är väldigt intressant, dock så ökar det kanske min paranoiditet, haha.

nu ska jag ner till lasse w, håkan, och biologiböckerna och fortsätta att vara duktiga hanna, vilket det var väldigt längesedan jag var. det känns bra!

Jag var bara inte gjord för dessa dagar

skidor på lugnet står på träningsprogrammet idag. eller alltså jag har inte något träningspropram, men aja. jag ska träna skidor iallafall. är överdrivet opepp och skulle helst vilja lägga mig under mitt vintertäcke och lyssna på musik och läsa harry potter hela kvällen och natten.

håkan ska tydligen komma till peace and love = beslutångest.

och fan vad det finns mycket irriterande människor alltså. förresten så är är jag nog också ganska irriterande

It's not me

vi sitter i datasalen på andra våningen och väntar på att klassis ska börja om typ en halvtimme. om lite mer än en timme börjar musiken vilken är vår sista lektion för veckan. imorgon är biologin inställd vilket ger oss en helt ledig dag. väldigt bra faktiskt.

fransisarna har kommit till falun och hbo. de ser ut som äkta fransmän och luktar fransisar, precis som förra året. antar att de är lika fula som förra året också, även fast det fanns några undantag förra året. alle och otto-einar liksom. helt sjukt att det var ett år sedan de var här

gud vilket ointressant inlägg

2

tänkte bara berätta för er att jag om två månader ligger på en strand, långt borta från kalla sverige

The name of the game

dagen har varit ganska dålig. jag har känt mig allmänt sur och ganska bitchig, sorry. allt bara rann av mig när jag gick på stan med linni och när jag satt i frisörstolen. så himla skönt att äntligen fixa till frillan då mitt hår har sett ut som fan ett tag. resultatet blev bra, och en tid för färgning är bokad. det blir nog faktiskt en så kallad "avancerad färgning" för min del om cirka två veckor. längtar överdrivet mycket. frågan är bara om jag ska bli blond eller brunett.hjälp mig.

morotsoppan står på spisen och om en timme börjar cirkelträningen. jisses, jag har visst väldigt bråttom. apa.

puss, jag saknar svante

Fistful of love

det sista jag gjorde igår innan jag somnade var att lysna på den här låten. den är mysig, och jag sov gott hela natten





idag blir det först skola med bland annat engelskalektion utan (!) gerran. sen har jag spellektion och sen ska jag in till stan och klippa mig och ikväll blir det cirkelträning!

Just like that

jag som verkligen hade planerat hela min sovmorgon exakt. varför vet jag inte, men det brukar vara skönt att veta vad man ska göra. jag hade tänkt att kolla på gossip girl, sen äta frukost och efter det plugga. allt hade blivit skitbra, istället så sket sig planen då det inte kommer något nytt gossip girl förrän nästa vecka. det här har ungefär sabbat hela min dag då jag har sett fram mot ett nytt avsnitt i en hel vecka. bajs. nu kollar jag på lipstick jungle istället, det är också ganska bra faktiskt. kirby ersätter nate för dagen, fast nate är hetare.

idag säger vi grattis till min pappa som fyller 51 år idag!

Dom fyra årstiderna

maggan har nu gjort sitt för dagen. skalat potatis, hjälpt maja med läxan, lagat mat, spelat fiol med maja är bara några av sakerna maggan får göra dagligen, och det ganska ofta. så även idag. närå, skojar bara. fast jag har faktiskt skalat potatis, hjälpt maja med läxan, lagat mat, och spelat fiol idag. det är då jag är maggan. annars är jag bara hanna, hb, hbj, hie osv

Please please please

telefonen ringde nyss och gissa vem det var. majas kompis såklart. han ringer alltid vid den här tiden och frågar efter maja. jag fattar verkligen inte varför han inte kan lära sig att maja slutar sent vissa dagar. det är så irriterande, eller nej, det är verkligen inte irriterande. det är jobbigt bara. en dag förra veckan ringde han fyra gånger på en timme och frågade efter majsan. första gången han ringde den dagen förklarade jag för honom att maja kunde ringa honom när hon kom hem. ändå ringde han efter en kvart. sedan igen, och sedan ytterligare en gång utan att fatta att maja skulle komma hem klockan halv fem. det var irriterande. sen när maja kom hem ringde hon och sa till kompisen att hon inte kunde leka. det var kul. usch, vilken elak storasyster jag är.

Out from under


One of us is crying

söndagar är alltid likadana. vaknar sent, frukosten står nästan framdukad nere. läser dn samtidigt som jag äter frukost. försöker plugga, lyckas inte. fastnar vid facebook och uppdaterar mig i bloggvärlden. kollar på skidor/skidskytte/alpint även fast jag inte borde. genomför ett halvdåligt distanspass på j-berget i all snö. duschar och sitter och försöker skriva på mitt biologiarbete.

ikväll ska min familj fira att jag är sjutton med en fördelsedagsmiddag. som jag skrev i ett inlägg förut så blev det knappt något firande då tre av fem var på träning.

nu ska jag fortsätta skriva om dinosaurier. om de inte hade dött ut så skulle vi inte ha funnits till. intressant.

Come together

godmorgon mina vänner. jag kan då berätta att maja igår hade blivit lovad att se på h e l a körslaget, vilket innebar att jag inte kunde se på hela crossroads. irriterad storasyster, ja. körslaget är ett uttråkande program med reklampauser och lottodragningar hela tiden. när hon väl hade somnat kunde jag äntligen se på filmen, och det var så mysigt att kolla på vhs. dålig bild, men så himla mycket familjen björklund. vi fick nämligen vår första riktiga dvd i julklapp nu i julas. innan dess har vi haft en dvd som emma fick när hon sålde jultidiningar. den förvrängde ljudet så att alla pratade med lätt smurfröst. värt att tillägga är att emma fick den här dvd:n för kanske två år sedan. stenåldersfamilj.

det är snö ute. jag menar, det är mycket snö ute. det är överdrivet mycket snö ute. jag är happy!

Gloria

jag är överdrivet trött och vill sova. maja vill kolla på körslaget klockan åtta och eftersom jag är en sådan bra barnvakt och storasyster så blir det hon och jag nere i soffan framför körslaget. resten av familjen är på konstnatta och jobbar. förhoppningsvis så lyckas jag få maja i säng före nio. då blir det crossroads och mangote ensam nere i soffan, under hästfilten eftersom det är så fucking jävla kallt. jag vill ha en puss. 

A song to pass the time

gårdagen var bäst. jag, linni och mattis var hos ebba hela kvällen och natten. vi åt tacos, jag öppnade presenter, kollade på lets dance, åt godis, sjöng abba-singstar, var ute på promenader och töntade oss (resultatet ser ni här nedanför), skvallrade och töntade oss ännu lite mer. det var så himla kul att träffas bara vi fyra. love u


The lottery

endast en lektion imorse, och den gick överdrivet snabbt. sedan tog vi bussen in till stan och shoppade. jag köpte ett par nya cheap monday och en tröja från hm, vilket gjorde ungefär min dag. sedan var vi viktiga personer och bestämde en massa saker på programrådet som ebba och jag är med i. det var kul!

kvällen och natten kommer tillbringas med bästa tjejerna hos ebba. det blir mys, let's dance, godis och skvaller. puss!

Utan dina andetag

musiken gick åt helvete, men äh, nu är det över iallafall. med tanke på att vi gjorde i princip hela låten på typ en timme idag så borde vi vara ganska nöjda. men nej, nöjda kan vi inte heller vara med tanke på hur det lät, haha.

efter musiken mötte jag upp svante på stan och vi åkte hem för att förbereda och peppa inför vintercupen som kåre hade ikväll. tävlingen gick bra, och jag är nu obesegrad på korta banan, haha. sen när vi skulle åka hem så var svantes väska bort, verkligen helt borta. vi letade och till slut kom vi fram till att en i klubben hade tagit fel väska. vi var hungriga och ville hem och äta pannkakor, men istället så letade vi reda på väskan och till sist hittade vi den. nu sitter vi här med pankakor och tårta i magen, det var gott. svante är bra

Love is my drug

usch vad jag klagar i min blogg. men jag gillar att klaga faktiskt. som sagt, det är ungefär det jag är bäst på just nu. den här låtern behöver man inte klaga på iallafall. den är bra.




Clap your hands

jag sitter och funderar på hur jag kommer klara dagen. vi har bara musik på schemat idag, vilket innebär att jag börjar kvart över ett. fast vi har ju faktiskt klassråd innan också. okej, musiken. vi har i uppgift att skriva en helt egen låt i grupp. vi började för kanske fem, sex veckor sedan och idag ska den vara klar för uppspelning. vi har ett riff. en dålig text som behöver skrivas om (handlar om en astronaut). vi har inte bestämt helt vem som ska göra vad. vi har ingen melodi. vi har inte något stick. vi har i princip ingenting och det känns så bra att vi har uppspelning idag.

det allra skönaste skulle vara att inte gå på musiken idag, fast det måste jag även om det lockar väldigt mycket. jag skolkar inte. istället får jag väl åka dit, och förhoppningsvis överleva musiken utan några större problem. jag har några skräckscenarion (eller, det är nog inte ens skräckscenarion, snarare vad som kommer hända), men som jag inte tänker skriva här då det kanske är lite väl taskigt, jag behåller nog det för mig själv istället.

tur att svante kommer hit ikväll, och att det är vintercup. annars hade dagen troligtvis blivit totalt värdelös. imorgon är det fredag också vilket innebär att vi slutar tio. hemlisen ska också genomföras imorgon, vilket jag verkligen ser fram mot.

Colorblind

inatt drömde jag om att jag hittade pengar och blev rik. vi skulle åka utomlands och bo på lyxhotell. när jag vaknade imorse så trodde jag för ett ögonblick att det var sant. min nya bikini kom idag också, men jag vet inte riktigt om jag vill ha den. den var nästan lite konstig. jag vill ha gran canaria och jag saknar dig.

Stay with me honey

födelsedagen har varit superbra, bästa på många år tror jag faktiskt. många fina presenter har jag fått och många roliga gratulationer. bästa och gulligaste gratulationen var från småkusinerna agnes och andrea. de sjöng tilsammans i telefonen och sen sjöng agnes en egen låt för mig som hon antagligen kom på under tiden som hon sjöng den. de är bäst! fick ett överdrivet fint sms från linni också, hon påminde mig om att vi en gång i tiden var i värsta bråket och ja, vi hatade faktiskt varandra. nu är allt förändrat och det känns så himla bra. nu är vi äldre och smartare, och jag älskar er!

nu ikväll har vi ätit tårta, och väntar med födelsedagsmiddagen till helgen då vi inte har hunnit ikväll. vi prioriterade träningar före min födelsedag, haha. jag ju varit på träningen och sprungit testrundan vilket gick mycket bra. nu är det nog faktiskt godnatt ganska snart

ni är bäst!

Jag skulle sitta på ett tåg mot paris och låta stockholm va

fan vad jag är töntig. sitter och kollar på dokumentären om lasse igen. dock inte hela dokumentären utan bara de åtta sista minuterna. de är grymma, och jag ryser överdrivet mycket. igår när jag kollade på det så grät jag faktiskt. jag gråter så fort det är lite sorgligt, fast jag brukar skylla på att jag har små tårkanaler. Sanningen är nog faktiskt att jag är känslig när det gäller avsked osv.

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1389520

17

det känns bra, jag är glad och det är snö ute! dagen kan inte bli annat än bra!

love

With a little help from my friends

Vi pratade Vässarö idag på matten och jag älskar den här bilden. Linni är posarn, jag är sportisen med kårejackan på och adidaskepsen. Och ja, som ni ser så kanske ni fattar att det inte är så kul att gå på disco i kårejacka och en röd keps.Det är inte särskilt hett. Just det, vi får inte heller glömma sandalerna. Hmm. Tur att de andra är så heta!



Det är redan för sent

Gissa om jag blev lycklig idag när Maja kom och frågade mig om jag har några gamla KP-tidningar. Jag hade ingen aning om att man läser dem vid åtta års ålder, men Majas fråga besvarar det. Dessvärre så var jag överdrivet korkad när vi gjorde om i mitt rum; jag slängde ALLA mina gamla, kära KP. Maja kommenterade den händelsen med ett enda ord, bajs.

Mr. S

Det är lördag, och jag har haft min första riktiga sovmorgon på väldigt länge, vilket var ganska nice alltså! Svante är här också vilket är mer än nice, vi lyssnar på musik och äter lösgodis. Svante köpte för 65 kronor, jag för 25, haha.

Svante har lovat mig att lära mig hur man dansar rumba, det ni!

Sisters

Ibland är det faktiskt ganska bra med syskon. De senaste dagarna har jag tyckt att Emma har varit överdrivet jobbig och mensig, men så idag så är hon faktiskt helt ok. Vi har snackat skit, och tagit ut våra aggressioner mest hela eftermiddagen och det känns faktiskt lite bättre nu. Vi har också bestämt att jag ska komma till monte och hennes klass lite innan jag ska dit på tisdag. Jag ska ju dit och prata om hbo och värva folk! Så en helt förmiddag på montessori alltså, yeah!

Once upon a time












Lång väg hem

Natträning igen nu ikväll, men det var verkligen inte lika roligt som förra gången. Jag var rädd, det var iskallt, och jag sprang fel. När jag och Linnea värmde upp frivilligt i tio minus så började vi faktiskt undra varför vi gör det. Att frivilligt ge sig ut i en svart skog i tio minusgrader liksom. Jisses alltså.

Dagen för övrigt har varit otroligt tråkig och irriterande. Jag är så irriterad på vissa personer så att det känns som om jag snart kommer göra något drastiskt, och det känns verkligen inte bra. Jag gör inte drastiska grejer. Men nu är det äntligen snart helg vilket ska bli sjukt skönt, och jag får besök vilket ska bli mycket mysigt!

Jag skulle andas i det tomrum som blir över

Jag satt verkligen och log konstant i en timme igår kväll. Dokumentären om Lasse var överdrivet bra och intressant. Man fick följa med honom på olika spelningar runt om i Sverige och ja, det var mer än bra. Miss Li var också med och sjön Om du lämnade mig nu, och när hon började gråta på sista spelningen i Linköping, så hade jag faktiskt inte långt till tårarna. Jag älskar den låten.

När jag låg i soffan och kollade på dokumentären så sa min mamma att hon vill gå på P&L och se honom, och jag tror faktiskt att en timme med lassemusik avgjorde om jag ska gå på P&L eller inte. Svaret är nog faktiskt ja tror jag.

Bästa låten, förutom duetten med Miss Li, var utan tvekan den här:

 


Om ni missade dokumentären så går den i repris ett antal gånger framlver, ta chansen och le en timme!

Solen i ögonen

Träningen gick bra och var rolig, som alltid! Nu är jag trött och seg i både huvudet och benen. Skönt att man börjar kvart över tio imorgon alltså. Fick en rosa påse av Martina som nu står på mitt rum och vill bli öppnad, men jag måste vänta till tisdag. Det klarar jag nog!

Torsdag imorgon, vilket känns väldigt skönt. Har bara matte och musik och sen imorgon kväll blir det natträning. Jag måste ju fortsätta nu liksom + att det är vintercup här i falun nästa vecka som jag ska springa. yeah säger vi till det.

Om fem minuter börjar en dokumentär på ettan om Lars winnerbäck, så nu ska jag ner till soffan, filtarna och min kokoshudkräm. Mysigt alltså!

Black pudding

Snäll som jag är så har jag lagat mat åt mina systrar. Eller rättare sagt, eftersom de inte kan steka blodpudding så blev jag tvungen att göra det till dem och nu stinker det blodpudding i hela huset. Mina kläder stinker blodpuddingos. Mitt hår också. Jag tror inte att vår fläkt fungerar. Nu skriker emma på maja, det händer allt som oftast när mamma och pappa inte är hemma. när emma läser det här kommer bli överdrivet sur och atagligen överreagera som alltid. Jag undrar om jag var så när jag gick i åttan?

Tiden har jagat oss in i en vrå

Det är smått otroligt att vi klarade oss från utskällning idag på engelskan. Känns väldigt bra måste jag säga, men var överdrivet nervös. Det blev inte direkt bättre då gerran såg allmänt sur ut under tiden som vi redovisade, men nu är det över iallafall vilket känns mycket bra. Vi var ganska bra faktiskt. Hade bara två lektioner idag, det har jag faktiskt varje onsdag, så jag och ebba åkte ner på stan och kollade in vårkläder och vad jag vill ha i present. En trenchcoat från hm står högt upp på listan faktiskt!

Frusna på en strand,
Flög vi med drakar medans
tiden flöt iland.
Vi var barn som ingen ondska kunde nå
himlen var så blå

Smile like you mean it

 

Black mirror

bussen går om typ tio minuter, jag står halvnaken. eller nästan hel faktiskt. jag blir galen. någon måste ha snott min vita bh, lovar att emma har tagit den. den är helt borta verkligen. jag som redan var stressad blir ännu mer stressad av att behöva planera om mina kläder. jag måste köpa kläder. helvete

Matte är cool

Dagen har mest handlat om Challe tha man (läs Charles Dickens). Förhoppningsvis så överlever vi den muntliga redovisningen på onsdag, och om Gerran inte är nöjd så lär vi dödas ganska snabbt, jag skojar vekrligen inte. Jag var överdrivet nervan imorse inför dagens engelskalektion, men vi klarade oss undan en tidig död. Tack för det! Nej, nu måste vi fortsätta skriva om Challes alla tjejer. Han var verkligen en kvinnoälskare och passade på att vänsterprassla lite för ofta, bland annat med hans frus två systrar.

Kom ihåg mig då



Sweet avenue

Jag tänker mig soliga dagar på bryggan, långa härliga träningspass, ledighet från skolan, cykelutflykter, grillkvällar, o-ringen. läger, sommarklänningar, ballerinaskor, solbränna, jordgubbstårta och mysiga vänner. Sommaren alltså.


Ensemble, c'est tout

Tuffa Viktor började idag och ja, det var verkligen tufft. Vi började dagen med ett långt distanspass på skidor i 1 timme och 45 minuter på Lugnet. Dagen avslutades med ett styrkepass på Nautilus i nya visitor center på Lugnet. Där i mellan åt vi mat i stugan och gick igenom elitplanen som SOFT har tagit fram. Vi fortsatte också pratet och uppbyggnaden av Kåres stafettsatsning, och det kan nog bli riktigt bra när det väl blir klart! Nu är jag helt slut, och ser fram mot mysig kväll med film hos Mattis! Imorgon fortsätter träningshelgen med skidor i Sörskog, och jag kommer ha så jävla mycket träningsvärk imorgon så vi får väl se hur det går. Kul ska det bli iallafall!

From me to you

Jag har fått ett nytt födelsemärke på magen, och ett på lilltån, och ytterligare ett vid min mun. Ett annat märke ser konstigt ut, jag borde nog ta bort det. Jag pluggar, det går inte så bra. Det är faktiskt mycket roligare att upptäcka nya födelsemärken.

When people try to put you down just walk on by

Det är fredag. Det är överdrivet fint väder ute. Jag sitter inne och pluggar. Det stämmer inte, men att lyssna på gamla favoritlåtar gör det hela lite bättre, faktiskt.


Pick a star on the dark horizon

Leksand var kul på många olika sätt. Jag träffade inte på några läskiga djur i skogen, vilket var mycket bra. Jag skrek inte som senaste gången jag sprang natt. Jag sprang rätt och hittade alla kontroller problemfritt. Jag sprang fort, yeah. Faktiskt snabbast, ännu mer yeah! Det bästa av allt var nog faktiskt att jag inte var rädd när jag sprang i mörkret.

Sen kan jag berätta om bilresan till Leksand. Idag har jag åkt i en stor jeep mitt inne i Leksand. På gågatan till och med. Vi visste inte vart vi skulle, och vips så var vi på g å g a t a n, mitt inne i centrala Leksand. Överdrivet kul måste jag säga!

The king’s taken back the throne

Igår när jag inte kunde sova låg jag och funderade på massor av olika saker. Jag funderade bland annat på om det finns någonting positivt med att skolan börjar idag. Ebba skrev i sin blogg att toalettbesöken och sittandet i cafeterian och prata med hemliga ord som ingen förstår förutom vi är det bästa. Jag håller verkligen med. Idag känns det som om att det kommer bli många toalettbesök!


Under attack

Det är alltid lika kul på våra träningar. Idag var det lite extra kul då det var en helt ny uppvärmning = lite mer att skratta år. Men det var också Martinas sista träning med oss innan hon flyttar. En sak är klar, du kommer inte slippa oss i första taget, Martina! Vi kommer och hälsar på, det lovar jag! Imorgon blir det vintercup i leksand, överdrivet bra måste jag säga :)


Memories that remain

Jag kom och tänka på tiden då jag kallade mig för trysiltrollet_ och nallemaja92 på lunar och kamrat. Jag var medlem där lite sådär i smyg då mina föräldrar inte gillade lunarstorm. Det var också då som vi gick på gula paviljongen och spelade bubble trouble. Biologirummet var vårt rum där vi alltid satt och jobbade. Vi hade övernattning i skolan, och kollade på film. Jag som då var väldigt kvällstrött somnade tidigt. Jag var blyg och sa nog inte så mycket. Generad blev jag också väldigt lätt. Vi fixade Småstjärnorna och det med bravur. Vi var bäst på det helt enkelt. Vi hade franska med Anouk och skrev på ett kontrakt där vi lovade att vara snälla, ja det är faktiskt sant.

Gamla goda tider, och som jag saknar det ibland! Eller alltså kanske inte trysiltrollet_ och Nallemaja92, men allt det andra.

The blues are still blue

Hihihihihihhahahahahahohoohehheehhehhahah.Nej. Jag har tråkigt. Ser inte fram mot skolan, men jag får träffa Ebba, och Linni, och Mattis. Det är positivt. Jag har köpt skor idag och beställde en bikini från hm här om dagen. Den är snyggsnygg. Skorna är också snygga. Det var rea, mamma betalade. Jag har inte så mycket pengar. De har liksom bara försvunnit. Vet inte vart faktiskt. Sista dagen på lovet borde man ha roligt. Jag har varit på stan i typ en timme med maja och hennes kompis. De töntade sig hela tiden och jag blev irriterad, är fortfarande ganska irriterad faktiskt. Nu har de äntligen åkt hem till kompisen. Jag har lagat mat också. Jag är ganska bra på det faktiskt. Nu ska jag sortera i itunsbibblan. Sen ska jag lyssna på min silvriga ipod, och spela spel. Ikväll ska jag träna. Styckeindelning? Puss

Plötsligt händer det

Min mor hittade för några veckor spelet spindelharpan och har sedan dess varit fast. Hon började med den enklaste och jobbade sig snabbt uppåt i nivå. Efter många försök på den svåraste nivån så klarade hon den nu alldeles nylige, såklart med hjälp av mig också! Lite coolt måste jag säga, då det är näst intill omöjligt, eller alltså det är ju inte omöjligt eftersom vi klarar det, men det är klurigt! Grejen är att ni nog inte fattar hur mycket mamma har försökt och ikväll hände det, äntligen. Hon är glad. Jag är glad över att hon slutar spela, haha.


Countdowns

Det finns så mycket som jag skulle vilja berätta. Men nej, jag tror jag väntar med det. En sak kan jag berätta iallafall. Jag är frisk. Helt frisk faktiskt vilket innebär hård träning framöver. Lugnet är toppen och ett långt skidpass på SS 15 + lite mer har gjort att jag är helt slut, men det är nice. Imorgon kväll blir det gympan som börjar igen. Väldigt bra måste jag säga. I helgen är det Tuffa Viktor med mycket skidåkning. Tummen upp på det alltså. Nu ikväll ska jag och pappa planera min träning, det känns som om det är dags nu, haha.

På torsdag börjar skolan och jag vet verkligen inte vad jag tycker om det. Schemat är överdrivet soft men allt annat liksom. Nej. Jag vill inte. Fast det är faktiskt bara 7 veckor till sportlovet, 11 veckor till Gran Canaria, 13 till påsklovet och 22 veckor kvar till sommarlovet. Jag kanske fixar det ändå.

Nu kan du få mig så lätt

Gårdagen blev mys med tacos, across the universe och mysigt sällskap! Det kunde inte ha blivit bättre faktiskt! När jag satt på bussen hem från Leksand idag så kom jag på att det faktiskt är den femte januari idag och alla hannor har namnsdag idag, alltså jag. Fast jag tycker namnsdagar är onödiga. Det bästa som kan hända är att någon i min familj kommer ihåg namnsdagarna, och att famor ringer och grattar. Oftast. Idag kom ingen ihåg det, varken familjen eller farmor. Men jag ler ändå och jag hoppas att du också gör det.

Australia

Filmen var bra, men överdrivet sorglig och jag blev kär i den här killen


They say that things just cannot grow

Eftersom Mattis fyllde år igår så firade vi henne hemma hos Linni och Olof! Vi åt god mat och en ännu godare tårta. Sen kollade vi också på Sagan om ringen (ja, det var första gången jag såg den), men jag har verkligen ingen kommentar till den. Eller jo, förresten. Jag gillar inte overkliga filmer. Bara Harry Potter. Faktiskt. Ja.

Idag blev jag väckt ganska tidigt och hela famlijen åkte upp till Sörskog för att åka lite skidor. Eftersom typ hela familjen är och har varit förkylda så skulle vi åka lugnt, och typ i en timme. Det slutade med att pappa, jag och Emma åkte arton kilometer. Jag har överdrivet ont i mina ljumskar, fötter och armar. Men det är det värt för det var underbart.

Nu ikväll ska jag bjuda Mattis på bio då hon fick ett biobesök av mig i present. Vi ville se High School Musical 3 men den går tydligen inte längre så nu blir det Australia istället. Det blir nog också bra!

Grattis Mattis


This is my winter song to you

Det är så mysigt att sova länge. Det är så mysigt att inte göra någonting alls. Det är så mysigt att åka skida på Lugnet med nästan hela familjen. Det är så mysigt att det är vinter. Det är så mysigt att duscha sig varm efter ett skidpass i kylan. Det är så mysigt att dricka te och äta skinkmacka. Det är så mysigt att krypa ner under en filt framför tv:n och tour de ski. Det är så mysigt att inte skynda, att inte känna press. Du är mysig.

Nyårsafton 2008













RSS 2.0