Måndagen den trettioförsta oktober tvåtusenelva

fin.

Vad jag inte kan vara utan just nu:

nya favoritbootsen, grazia, batiste dry shampoo, lip roll-on mint från body shop, och min nya tröja från ralph lauren!

LONDON

tre dygn i london och allt kändes precis så som det var när jag bodde där. att krama om synne och hänga i st john's wood. äta middag på mysiga restauranger. att gå och lägga sig skrattandes i synnes säng efter en night out, och köpa take away breakfast morgonen efter. att ta bussen in till central london och spendera timmar på shopping. att lära känna nya människor, torsdagsdrinkar på en pub, prata engelska. storstadspulsen. jag kan fortsätta hur länge som helst, men åh vad bra jag har haft det och vad jag skulle önska att jag hade min egna studio flat i maida vale/little venice.

Run away with my heart, run away with my love

synne visade mig den här adverten the other day och jag fullkomligt älskar den. här har du hela låten.

DESTINATION LONDON

väskan är packad och bara till hälften fylld så att jag får med lite nytt hem från london. en shoppinglista ska skrivas på flyget imorgon för att sedan börja bockas av redan imorgon eftermiddag. förutom shopping har jag inte alls så mycket planerat. imorgon väntar middag med vänner och sen får vi se vad som händer de andra dagarna. spontanitet har visat sig vara vinnande förut så jag kör på det nu!

Jag hoppas det ser ut som att jag vet fast jag har faktiskt ingen aning och du viker mina knän. jag svarar på ett språk jag inte kan och kommer undan med en varning och du är alltid suverän







min dator har antagligen fått alla virus en dator kan få och mår inte alls bra just nu. så himla irriterande.... en teknisk man behövs om man säger så. tur att emma lämnat kvar en dator hemma då hon fått en mac av hennes skola. hittade de här bilderna på hennes dator, bilder från dagar jag nästan hade glömt bort . minnen!

MACARONS

min nya favorit: att baka macarons. tallrikar med perfekta chokladmacarons finns nu i mitt kök, och jag har redan börjat fundera på vilken typ jag ska göra nästa gång. pilligt men så himla kul, och gott. jag använde mig av det här receptet men ersatte 20g mandelmjöl (som jag tillverkat själv genom att mixa skållad sötmandel i matberedare) med 2msk kakao så att det blev exakt 90g mandelmjöl. fyllningen jag använde kommer från det senaste numret av elle!

SUNDAY LOVE

igår morse väcktes jag av ett telefonsamtal från maxi, och några få jobbtimmar blev till en heldag. just därför njuter jag lite extra av att ha en helt ledig dag idag, den första på lite mer än två veckor faktiskt. det kommer bli en busy day dock då jag har massor med saker att fixa innan jag åker till london på tisdag! vad gör du idag?

Torsdagen den tjugonde oktober tvåtusenelva


räknar ner dagarna, och tänker inte på så mycket annat än att jag flyger till london på tisdag. det ska bli så galet skönt att bara åka dit och vara under några dagar, och jag är så glad att jag äntligen bestämde mig för att åka. att träffa synne, leva storstadsliv, shoppa och prata engelska kommer bli så sjukt nice. nu: skriva matlista inför helgen. förslag på mat?

Tisdagen den artonde oktober tvåtusenelva

känslan efter ett mycket väl genomfört intervallpass i spöregn är faktiskt nästan obeskrivlig. det gick liksom av sig själv och kroppen kändes så sjukt pigg. att sedan följa upp det med dusch, bastu, soppa och firande av SM-medaljörer i stugan. det är sådana här tisdagskvällar jag inser hur otroligt mycket jag har saknat detta under året jag var borta. att känna peppen och draget under intervallerna, blandningen av människor, att få tillhöra en sådan otroligt fin idrottsklubb!

When you smile the sun it peaks through the clouds



helgerna då emma kommer hem är alltid något att längta till, och den här har varit en av de finaste på länge trots jobb på maxi både idag och imorgon. nu väntar jobb i fem dagar, en ledig helg, en till dag med jobb, och sedan london på det. hur bra är inte det? och ja ebba och klas, det är kaviar på avokadomackan. favoriten!

Söndagen den sextonde oktober tvåtusenelva

söndagsfrukost, backintervaller (!!!) och häng med lillasyster. nu: maxijobb! åh vad jag älskar söndagar

SUNDAY BREAKFAST


Fredagen den fjortonde oktober tvåtusenelva

emma är hemma i falun på helgbesök, och det har firats med en riktig familjemiddag. det händer liksom inte så ofta längre vilket göra det mer speciellt. så himla mysigt och en perfekt uppladdning inför kommande jobbhelg på maxi. det är mest jobb just nu, och mer ska det bli. idag blev det klart att jag har fått ett 6 veckor långt jobb som resurs på i 6-9:an på monte. godnatt mina vänner!

Love it will not betray you, dismay or enslave you, it will set you free

trött efter jobb från åtta imorse till åtta ikväll, men så otroligt glad vilket ett litet barn idag påpekade. det går bra nu!

CAUSE I'M GOING TO LONDON

fick ett infall och bokade en flight till london, så två veckor befinner hänger jag med synne i staden jag saknar varje dag. galet, men sant och jag kan nästan inte komma ihåg när jag senast var så här lycklig.

Tisdagen den elfte oktober tvåtusenelva

och jag är tillbaka på montessori, fyra dagar som resurs i f-2:an, och sju dagar som vikarie i 3-5:an. det ska bli sjukt spännande att jobba bland de lite äldre barnen. intensiva dagar, många koppar kaffe och fina kollegor och elever. precis vad jag gillar, att vara busy!

DAVID NICHOLLS, ONE DAY:

"in eight years not a day has gone by when she hasn't thought about him. she misses him and she wants him back. i want my best friend back, she thinks, because without him nothing is good and nothing is right"

WE FOUND LOVE

höstkvällsregn, kaffe och tusentals tankar om framtiden. det är spännande, och nästan lite läskigt att tänka tanken om framtiden, speciellt nu när jag inte har några direkta planer. bara drömmar. förresten, igår kväll skar jag mig på en osthyvel, och det blödde överdrivet mycket från fingret i över en timme. överdriver inte!!! 25-manna var fint, kallt, lerigt och jag trivdes så bra i rollen som coach.

And high up above or down below. when you're too in love to let it go, but if you never try you'll never know. just what you're worth.

söndag. jag älskar söndagar. särskilt när det är mer än okej att ha en helt oplanerad dag. en lång frukost följdes av en power walk och nu har jag precis kollat ikapp lite x factor. den här tjejen är helt galet bra? fix you med coldplay och för första gången är det helt ok att någon annan än orginalet framför låten.

BEYONCÉ - YEAR OF 4


WITH A SMILE

lyssnar på jessie j, och förbereder lite inför morgondagens 25-manna i södertälje. är ju trots allt coach för kåres förstalag hehe. 05.30 imorgon bitti går bussen, och jag är superpeppad? yes! linneaw är i stan förresten, och vi möttes upp för en fika tidigare idag. så himla fint att se henne då vi knappt har setts sedan o-ringen i somras. fina vän! nu: matlagning och sedan leta genom hela huset efter varma kläder. love

Tisdagen den fjärde oktober tvåtusenelva

kanelbullens dag och jag har nog aldrig sett så många kanelbullar. jag fick äran (hehe) att göra reklam för denna dag på maxis brödavdelning genom att paketera nybakta bullar i påsar iklädd en tröja med texten BULLFEST. jag bjöd även på lite bullar och dagens bästa var när ett litet barn tog hela fatet i hopp om att alla små bitar var till henne. när pappan förklarade att hon inte kunde ta alla, tvingades han köpa tre påsar för att barnet skulle bli nöjd hehe. nu: te och kanelbulle. är det kanelbullens dag så är det

Måndagen den tredje oktober tvåtusenelva

en kaffedate med linnea och ett år att ta igen ungefär. så himla fin start på veckan! nu: yoga

I will never regret you or say that i wish i'd never met you, because once upon a time you were everything i needed
















Lördagen den första oktober tvåtusenelva

ett lungt löppass blev till ett lite längre då det var så otroligt skönt och avkopplande att springa idag, speciellt efter en förmiddag på maxi. ett styrkepass med koncentration på bålen har jag också hunnit med och nu mår jag så bra man bara kan efter ett väl genomfört träningspass. ikväll ser jag fram mot en utgång med dans och fina vänner. det kan bara bli bra!

RSS 2.0